Wat is B2B Marketing Automation Plus de beste Software

marketingautomatisering stelt uw team in staat om de productiviteit te verhogen en tegelijkertijd meer leads te koesteren.

binnen de categorie Marketing automation tools zijn B2B marketing automation tools — software die ideaal is voor de B2B marketeer.

B2B Marketing Automation

met B2B marketing automation kunt u marketingtaken en rolverantwoordelijkheden stroomlijnen via workflows en triggers. B2B Marketing automation is bedoeld om uw team te helpen productief en efficiënt te blijven terwijl u uw leads koestert.

voorbeelden van B2B Marketing Automation

Hier zijn enkele voorbeelden van hoe u B2B marketing automation in uw team kunt gebruiken.

  1. Trigger follow-up workflows nadat leads webpagina ‘ s met hoge intentie bezoeken (bijv. productpagina, prijspagina).
  2. maak educatieve workflows om naar uw nieuwe klanten te verzenden — inbegrepen educatieve res kunnen video ‘ s, instructieartikelen en knowledge base-artikelen bevatten over hoe ze basistaken kunnen uitvoeren.
  3. Nurture leads met content die laat zien dat je een thought-leader bent in de branche en ook is afgestemd op hun specifieke behoeften en doelen. Dit zal u helpen uw prospects te laten zien dat u de juiste oplossing voor hen bent.
  4. stel beloningen in voor loyale merkvoorstanders — stuur bijvoorbeeld een kortingscode naar een klant nadat ze een nieuwe klant hebben doorverwezen of een bepaald aantal aankopen hebben voltooid.
  5. stel e-mailcampagnes in met lead nurturing, zodat u beter kunt begrijpen welke campagnes het beste werken bij uw publiek, terwijl u ook de mogelijkheid hebt om een hoger volume leads te beheren.
  6. Trigger meldingen aan interne teamleden wanneer een prospect een specifieke actie onderneemt.
  7. stel workflows in voor webhooks, lead scoring en lead rotation (Naar Sales).
  8. Vul automatisch gegevensvelden in en werk de huidige gegevens bij om handmatige invoer te voorkomen.

B2B Marketing Automation Software

1. HubSpot Marketing Automation Software

 B2B marketing automation: hubspot marketing automation software

Price

HubSpot Marketing Hub komt in een gratis versie voor altijd. Voor omnichannel marketingautomatisering hebt u een Professional-plan ($800/mo) of een Enterprise-plan ($3.200/mo) nodig.

belangrijkste kenmerken

met HubSpot kunt u prachtige en aangepaste e-maildruppelcampagnes maken en automatiseren om u te helpen prospects te koesteren. De tool helpt u het juiste type e-mail op het juiste moment naar de juiste prospect te sturen op basis van doelgroepcriteria.

Gebruik de visuele editor om eenvoudig workflows te maken en gebruik geavanceerde segmentatielogica om te bepalen welke doelgroepen moeten worden ingeschreven in uw workflows. HubSpot maakt het eenvoudig om e-mails voor uw ontvangers in die workflows te personaliseren door contactgegevens uit uw HubSpot CRM te halen.

u kunt workflows en triggers implementeren voor lead scoring, leadrotatie, webhook-creatie, gegevensinvoer en Interne meldingen (bijvoorbeeld uw verkoopteam op de hoogte stellen wanneer een prospect een bepaalde actie voltooit).

2. Versium Reach

 B2B marketing automation: Versium Reach

Price

Er zijn B2B digitale en B2B directe plannen die beginnen bij $300/mo/jaarlijks gefactureerd. Er zijn ook pay-as-you-go-plannen.

belangrijkste kenmerken

Versium Reach maakt het eenvoudig om marketinggegevens te visualiseren. Als B2B-marketeer kunt u een momentopname van leads bekijken, zodat ze inhoud en ander marketingmateriaal effectief op hen kunnen afstemmen tijdens de verschillende stadia van de reis van de koper.

u kunt ook gerichte B2B-doelgroepen creëren die u kunt hergebruiken op al uw digitale marketingplatforms.

Versium Reach beheert ook automatisch uw gegevens voor u-het onthult uw ideale doelen voor u, zodat u niet meerdere gegevens hoeft te bekijken.

3. Marketo Engage

 B2B marketing automation software: marketo engage

Price

neem Contact op met Sales voor prijzen.

belangrijkste kenmerken

Marketo Engage is een B2B-marketingtool waarmee u uw doelgroepen kunt segmenteren en uw doelgroepgegevens kunt verrijken met engagementinformatie en geïntegreerde klantprofielen.

Experience automation voedt uw publiek en scoort betrokkenheid tijdens de hele buyer ‘ s journey. Het biedt op maat gemaakte inhoud die op grote schaal persoonlijk aanvoelt voor het publiek met behulp van kunstmatige intelligentie.

4. ActiveCampaign

 B2B marketing automation: activecampaign

Price 

Er zijn vier plannen die allemaal variëren in prijs op basis van het aantal contacten dat je hebt en de functies die je nodig hebt. Plannen beginnen bij $9/mo.

belangrijkste kenmerken

ActiveCampaign ‘ s Marketing Automation tool geeft u de mogelijkheid om een aantal taken te automatiseren, zoals het verzenden van welkomstcampagnes en het bijhouden van betrokkenheid (door gebruik te maken van engagementtags, aangepaste velden en meer). 

ActiveCampaign haalt informatie over uw doelgroep binnen van alle kanalen waartoe ze toegang hebben, waaronder sociale media, livechat, webpagina ‘ s en SMS. Het identificeert automatisch uw meest betrokken doelgroep  

Begin met B2B Marketing Automation

B2B marketing automation heeft de kracht om uw B2B marketingteam tijd te besparen, hun productiviteit te verhogen en hen te helpen meer gekwalificeerde leads te bereiken en te resoneren. Dus, vind de juiste tool voor uw team en begin met het gebruik van B2B marketing automation. 

 

Plaats een reactie