Waarom Bureaus het wervingsproces moeten versnellen

het Inhuren van een van de grote strijd van de business. Het werven, doorzoeken van CV ‘ s en interviewen om de perfecte kandidaat te vinden kan maanden duren, en het is niet goedkoop. Onderzoekers van de Universiteit van Californië, Berkeley, schatten dat het vervangen van een enkele professional tot $7.000 kan kosten. En de wervingscyclus lijkt nooit te eindigen-vooral voor digitale marketingbedrijven.

Agentschapsleiders, om de wervingskosten te verlagen en meer kandidaten te controleren, overwegen om uw aanwerving snel te volgen.

het proces versnellen

Fast-track inhuren verwijst naar een versneld wervings-en aanwervingsproces, waardoor de tijd die wordt besteed aan het vinden van nieuwe werknemers wordt verkort tot slechts dagen of uren. Deze methode combineert meerdere strategieën om het inhuren te versnellen, waaronder het gebruik van mobiele technologie en groepsinterviews.

digitale marketing is de perfecte industrie voor deze methode vanwege het hoge omzetpercentage, waarbij digitale marketeers vaker van baan veranderen dan die in enig ander beroep. Omdat 57% van de marketeers gelooft dat het nodig is om elke drie jaar een baan te vinden voor loopbaanontwikkeling, nemen veel bureaus voortdurend aan. De zoektocht naar talent kan onvermijdelijk zijn, maar het hoeft niet eeuwig te duren. 

een goede — maar niet perfecte — oplossing

met fast-track Recruitment hebben interviewers minder tijd om kandidaten te leren kennen, wat het risico op een dure mis-hire verhoogt. In dezelfde geest biedt deze methode kandidaten minder tijd om het bedrijf te evalueren dan traditionele aanwervingen. Snelle aanwervingen leiden soms tot snelle uitgangen. 

echter, zoals Chipotle Mexican Grill zich realiseerde met zijn eendaagse, 4.000-persoons wervingsblitz, kunnen de voordelen van fast-track inhuren de inherente risico ‘ s compenseren.

  • Fast-track huren verlaagt de kosten.meerdere sollicitatierondes met tientallen kandidaten kunnen kostbaar zijn. Het versnellen van het proces verlaagt de kosten per aanstelling van het bedrijf, een van de beste indicatoren voor de effectiviteit van een HR-afdeling. Zoals Chipotle zag, door de tijd en financiële kosten van het inhuren te laten vallen, zorgt fast-track inhuren ervoor dat het verliezen van een werknemer of het maken van een verkeerde aanstelling het bedrijf niet duur kost.
  • Fast-track recruitment verhoogt de kans op het werven van toptalent.de beste kandidaten voor een functie bij uw bedrijf zijn ook de eersten die aanbiedingen van andere bedrijven krijgen. Gebruik fast-track inhuren om de concurrentie te verslaan naar uw top picks.
  • Fast-track inhuren vermindert de last voor uw team.  Als er een vacature is, moet de rest van het team de speling oppakken. Hoe sneller een nieuwe medewerker wordt gevonden, hoe sneller deze extra last van de schouders van uw team wordt weggenomen.

Fast-Track Hiring implementeren

om fast-track hiring bij uw bureau te implementeren, overweeg dan deze wervingsstrategieën:

1) Maak een interviewpanel. 

Interviewers stellen vaak dezelfde kandidaat soortgelijke vragen in afzonderlijke interviews wanneer ze de kandidaat samen kunnen interviewen. Het hebben van een panel van interviewers stelt ook meer van het team in staat om elke kandidaat te ontmoeten en te beoordelen, wat de kans op het inhuren van een geweldige werknemer verhoogt.

2) Hefboomtechnologie.

gebruik software – met name mobiele software-gericht op het stroomlijnen van de eerste screeningrondes. Omdat 64% van de Amerikaanse volwassenen een smartphone gebruikt, maken mobiele apps zoals Switch-die een Tinder-achtige interface gebruiken waar werkgevers en werknemers naar rechts op elkaar kunnen vegen om interesse aan te geven-mobiel gemedieerde werving mogelijk.

Applicant-matching services, zoals CareerCo, kunnen kandidaten voor uw team vooraf screenen.analysesoftware kan zoeken naar kandidaten sturen door te laten zien welke achtergrondfactoren-zoals onderwijsinstellingen en eerdere werkgevers-de neiging hebben om het gewenste ras van marketeer te produceren. Technologieën als   Gild & Nbsp; en & Nbsp; TalentBin kunnen bedrijven laten zien of wervingsstrategieën werken

3) gebruik groepsinterviews. 

door kandidaten in batches te interviewen, kunnen interviewers meer kandidaten doorlichten en snel degenen filteren die ongeschikt zijn voor de baan. Groepsinterviews kunnen een glimp geven van hoe kandidaten met anderen werken en hoe ze presteren onder druk. Interviewers kunnen ook de persoonlijkheden en managementstijlen van kandidaten zien terwijl ze snel oordelen in een competitieve omgeving.

4) verkoop het Agentschap aan de kandidaat.

Het aannemen van werknemers is een tweerichtingsverkeer; agentschappen moeten hun bedrijf ook verkopen aan potentiële werknemers. Marketingprofessionals zijn vaak meer gemotiveerd door een interessante, uitdagende baan dan salaris of bonussen, en sollicitanten zien de aanwervingspraktijken van een bedrijf als een weerspiegeling van hoe het bedrijf op andere gebieden opereert. Een inefficiënt wervingsproces kan grote kandidaten afwijzen.

Digitale marketingbureaus moeten vaak inhuren, dus laat een langdurig wervingsproces uw inspanningen om toptalent te vinden niet belemmeren.met fast-track hiring kan uw bureau sneller betere werknemers inhuren voor minder geld.

Plaats een reactie