Van de fout van een waarzegger tot Gaga in een Cher pruik: 5 advertenties Om deze Week te bekijken

De New York Times reclame columnist Stuart Elliott aangekondigd dat hij de papieren van de buy-out, en er is geen nieuws als of wie zal de plaats van de gerespecteerde journalist die zich heeft gedekt en commentated op de industrie voor meer dan 23 jaar. Google ‘ s nieuwste rapport bevestigde je angsten: meer bots kijken naar advertenties dan mensen. En iemand “verspild” factureerbare uren het vinden van look-alike honden voor mensen die werken in de reclame.

 agency-dogs

Hier zijn de vijf advertenties die je deze week moet bekijken:

Magical Holidays | H&M

Tony Bennett en Lady Gaga kwamen samen voor een duet van “It Don’ t Mean a Thing (If It Don ‘ t Got That Swing)” in deze vakantieadvertentie voor de kledingwinkel. Hoewel ik persoonlijk de voorkeur geef aan de Gaga-Kermit the Frog match-up, tilt deze advertentie glitter en glamour naar een nieuw niveau.<|p>

End Violence Against Women Now/ UN Women

United Colors of Benetton ‘ s in-house agentschap creëerde een advertentie voor de Internationale Dag van de VN voor de uitroeiing van geweld tegen vrouwen. In de advertentie omringt een kring van mannen, sommigen met stenen, een jonge vrouw in de woestijn. Wanneer de armen van de mannen naar voren vliegen voor de worp, stort een reeks rode, roze en witte bloemblaadjes op haar neer.

If You ‘ re Happy/  Weight Watchers

niet dat we een herinnering nodig hebben deze tijd van het jaar, maar eten is een sociale gebeurtenis-cue gedachten van vakantiefeesten, diners, brunches en ontbijten. We eten ook als we verdrietig, gelukkig, verveeld, gestrest, boos, eenzaam, moe, energiek zijn-je snapt het. We eten de hele tijd. Deze advertentie van de weight loss company is een goede herinnering dat we niet kunnen blijven uitstellen gezond eten voor na het nieuwe jaar.

Esmeralda/  GeloMyrtol

de beroemde waarzegger maakt een fout bij het lezen van het lot van een jonge man. Haar reputatie is vernietigd door een mucolyticum.

we hebben Pepsi | Arby ‘s

merk grappen op Twitter — zoals Taco Bell en Old Spice’ s verhitte debat over vuur saus  – heeft een aantal geweldige sociale media momenten gecreëerd. Arby ‘ s ging nog een stap verder en creëerde een campagne om “sorry” te zeggen tegen Pepsi omdat het vergeten was om de frisdrank in zijn advertenties te vermelden. In de beschrijving van de video staat: “je bent als een vlees voor ons.”Het is een gebaar dat een traan in je oog kan brengen-bijna.

Plaats een reactie