SlideShare lanceert nieuwe Infographic-mogelijkheden en andere inkomende verhalen van de Week

het is eindelijk weer die tijd van de week-die tijd waarin je eindelijk het inbound marketingnieuws van vorige week kunt inhalen. Je hebt de e-mails van maandag, de tweets van dinsdag (plus wat meer gepland) en het schrijven van woensdag voor de blogposts van volgende week geploegd. Je hebt zelfs een paar landingspagina ‘ s geoptimaliseerd. Ja, je hebt eindelijk een seconde om al die updates in te halen voordat de rest van je ochtendkoffie op is. Maar dat is veel nieuws … 

nou, je hebt geluk! Hier is een snelle samenvatting van alle inbound-gerelateerde nieuwsverhalen die we deze week hebben gevonden met enkele afhaalrestaurants die je volgende week in je marketing kunt gebruiken. (Bonus: krijg meer details over deze verhalen en meer met onze wekelijkse Marketing Update video helemaal onderaan.) Laten we beginnen:

SlideShare lanceert nieuwe Infographic-mogelijkheden (HubSpot)

Deze week introduceerde SlideShare, een netwerk dat zich voornamelijk richt op het verspreiden en delen van presentaties, ondersteuning voor infographics. Met de gloednieuwe infographic player maakt SlideShare het nu voor iedereen gemakkelijk om een van de populairste soorten visuele inhoud op het web te uploaden, bekijken, insluiten en delen. 

Als u een marketeer bent die niet op de hele infographic-trend is gesprongen, is dit het moment om dit te doen. Door infographics te maken en ze te uploaden naar SlideShare, kunt u profiteren van het ingebouwde distributienetwerk van SlideShare (en het bereik van uw inhoud vergroten), terwijl u het voor uw bestaande publiek gemakkelijk maakt om uw inhoud voor u te delen en te distribueren. En als uw inhoud het vooral goed doet op SlideShare, krijgt u het misschien gewoon cross-posted op LinkedIn (omdat ze SlideShare bezitten), waardoor u nog meer waar voor uw infographic-Dollar krijgt. Lees meer over deze nieuwe functie in een eerdere blogpost van ons.

Wat gebeurt er als een Interruptieve marketeer gratis geld probeert weg te geven? (Video)

Wat is een betere manier om je zondagochtend te beginnen dan met een grappige maar relevante video?de video is gemaakt door het in Boston gevestigde komedie duo FatAwesome en toont een man die met een klembord rond Beantown staat en gratis geld probeert weg te geven. Denk je dat mensen zouden zwermen om het van hem af te nemen? Denk nog eens na. Zelfs als hij dingen zegt als:” hier geld uitdelen, geen reden, geen vangst “en” dollars uitdelen, ze gewoon uitdelen, geen reden”, kan de man die geld uitdeelt nog steeds niet mensen ertoe brengen het te nemen. 

Waarom kan hij het geld niet weggeven? Zijn de mensen in Boston zo rijk? Nee … het komt allemaal neer op het feit dat hij de dag van anderen onderbreekt om te proberen ze iets te laten doen. Bovendien gaan mensen ervan uit dat er een verborgen vangst is omdat hij het klembord vasthoudt. Er moet een verborgen vangst zijn of zo … niemand zou echt geld gratis geven zonder op zijn minst een e-mailadres of telefoonnummer te willen. De les voor ons marketeers?We moeten hard werken om het vertrouwen van mensen te winnen door onze marketinginspanningen als we willen dat ze succesvol zijn-en dat gaat niet gebeuren als we mensen onderbreken. Bekijk de video hieronder om dit interruptieve experiment in actie te zien:

gratis spoedcursus in LinkedIn ’s gloednieuwe’ Sponsored Updates ‘ (HubSpot)

in andere productupdates voor sociale netwerken heeft LinkedIn zojuist een gloednieuw advertentieaanbod aangekondigd met de naam “Sponsored Updates.”Dit nieuwe advertentieformaat stelt bedrijfspagina’ s in staat om hun inhoud rechtstreeks te promoten in de nieuwsstream van de doelgerichte gebruiker-vergelijkbaar met de gesponsorde verhalen van Facebook. Als u geïnteresseerd bent in het proberen van dit nieuwe aanbod, hebben we een snelle spoedcursus samengesteld over aan de slag gaan met gesponsorde Updates op uw bedrijfspagina. Klik hier om uw gratis gids te downloaden en u zult binnen een mum van tijd uw eigen gesponsorde Updates uitvoeren.

Facebook om u te laten zeggen waarom u berichten in de nieuwsfeed verbergt (ABC News)

Op dit moment kunt u inhoud verbergen op uw Facebook-nieuwsfeed … maar je kunt Facebook niet vertellen waarom je het in de eerste plaats wilde verbergen. Dit gaat allemaal veranderen: Facebook zal binnenkort een manier uitrollen om meer gedetailleerde feedback te geven over waarom je berichten verbergt. Gebruikers verwachten deze optie de komende maanden uit te rollen. 

met de huidige Facebook-knop “Verbergen” vliegen marketeers blind. Mensen kunnen inhoud verbergen om welke reden dan ook: ze voelen zich beledigd, ze haten het, ze geven er gewoon niet om, of een andere reden onder de zon. Met deze nieuwe verandering zou inzicht hebben in waarom mensen uw inhoud niet willen zien, uiterst waardevol zijn voor marketeers. Met meer gegevens kunnen marketeers zich concentreren op het verliefd maken van marketingmensen, niet op het verbergen van marketingmensen. Lees meer over deze update op ABC News. 

hoe Native advertentiecampagnes vormgeven (eMarketer)

veel mediabedrijven hebben moeite om manieren te vinden om inkomsten te genereren met inhoud. De meest populaire pogingen zijn banneradvertenties, betaalmuren en natuurlijk de hete “native advertising”.”En hoewel veel bedrijven experimenteren met native advertising, zijn ze niet allemaal op dezelfde pagina als het gaat om het meten van het succes ervan. Hoewel 73% van de eMarketer-respondenten al native advertising doet, meten sommige mediabedrijven betrokkenheid, sommige meten verkeer en sommige meten sociaal delen … maar geen van hen heeft een specifieke manier om het ware succes van native advertising campagnes te meten. 

als je in de media biz, een weddenschap dat we ondersteunen en dat sommige uitgevers zijn begonnen met de vaststelling is om inbound marketing tactieken in te zetten als een oplossing voor   monetization problemen. Deze uitgevers zijn begonnen met het genereren van leads voor hun verkoopafdelingen en adverteerders, terwijl ze zelfs de engagementstatistieken stimuleren. Zelfs als u geen mediabedrijf bent, is het belangrijk om op de hoogte te blijven van deze trends, omdat dit van invloed kan zijn op het succes van native advertentiecampagnes die u uitvoert of andere PR-dekking van uw bedrijf. Lees meer over de nieuwste native advertising trends bij eMarketer.

Oreo ’s Royal Baby Tweet geeft geboorte aan Twitter debat (Adweek)

inmiddels hebben de meesten van ons gehoord over Oreo’ s Super Bowl tweet(het won zelfs enkele prijzen). Het bedrijf werd keer op keer geprezen voor zijn uitstekende real-time newsjack, en de druk is sindsdien op Oreo om deze slimme newsjacks te blijven produceren. Deze week blies Oreo ‘ s nieuwsjack van de Koninklijke geboorte Twitter bijna op met debat: was het slim? Of niet? Moet Oreo deze tweets blijven doen?

ongeacht je positie op tweet zelf, er is hier een geweldige les voor marketeers. Succesvolle newsjacking-evenementen kunnen erg lastig zijn, dus het is belangrijk om te onthouden dat de timing en context van uw newsjack cruciaal zijn voor het succes ervan.als je niet zeker weet hoe je newsjack moet gebruiken, bekijk dan een eerdere post van ons waarin vier eenvoudige newsjacking-formules worden beschreven.en lees meer over deze fel betwiste tweet op Adweek om te zien hoe een van die newsjacking formules werkte in het echte leven.

wekelijkse Marketing Update met HubSpot ‘ s Rebecca Corliss en Anum Hussain

Als u geïnteresseerd bent in het krijgen van uw wekelijkse roundup in niet-tekstvorm, bekijk dan onze wekelijkse Marketing Update video hieronder. Met twee briljante leden van het marketingteam van HubSpot: Inbound Marketing Manager Rebecca Corliss en Inbound Content Strategist Anum Hussain. Bekijk de video hieronder om de update van deze week te krijgen, of, als je je geen zondag kunt voorstellen zonder een video over inbound marketing, abonneer je dan op deze wekelijkse videopodcast via iTunes.

welke verhalen heb je deze week gehoord? Deel je favorieten met ons in de comments.

Image credit:   Courtney Dirks

Plaats een reactie