HubSpot ‘ s gids om een betere schrijver te worden

toen ik negen was, schreef ik een kort verhaal voor mijn fanatieke lezersbasis … a.k.a. mama, papa en hond, Maggie. Het ging over achtbanen en bevatte mijn beste vriendin Abby, maar dat is ongeveer alles wat ik me herinner van mijn eerste literaire meesterwerk.

Ik heb altijd van schrijven gehouden en ik ben zo dankbaar dat ik elke dag mag schrijven (zij het over marketing en niet over pretparken). Ik word hiervoor betaald. Hoe cool is dat?

maar alleen omdat ik mijn droombaan heb geland, betekent niet dat ik ben gestopt met het verbeteren van mijn schrijven. Sterker nog, ik voel me meer dan ooit gemotiveerd om nieuwe gewoonten te ontdekken en nieuwe schrijfvaardigheden te beheersen.

schrijven is een integraal onderdeel van het leven. Ongeacht in welke levensfase je je bevindt, schrijven is een belangrijk onderdeel van het zijn van een geweldige werknemer, student en communicator.

Wij geloven dat iedereen een betere schrijver kan worden-zelfs die van ons blogteam hier bij HubSpot. Beschouw ons als uw partners op deze reis en deze gids als uw baken. Gebruik de onderstaande hoofdstuklinks om vooruit te springen Naar een bepaald gedeelte, of blijf lezen om er meteen in te duiken.

Chapters

prev next

Plaats een reactie