Hoe te verhogen e – mail open Rates met behulp van Intrigue

Standing uit de menigte is nooit gemakkelijk, vooral wanneer u probeert uw e-mail te onderscheiden van de tientallen of honderden andere ongelezen in de inbox van uw prospect.

een van de meest effectieve manieren om hun aandacht te trekken? Creëer een gevoel van intriges. De koper zal zijn nieuwsgierigheid bevredigen door op uw e-mail te klikken.

ervan uitgaande dat je een gepersonaliseerd, relevant bericht hebt geschreven, zul je waarschijnlijk hun reactie verdienen.

om de beste manieren te ontdekken om intriges te creëren, heb ik elke verkoop-e-mail bekeken die ik de afgelopen maanden heb geopend. Hier zijn vier gemeenschappelijke strategieën.

1) Maak het persoonlijk

aan het eind van de dag, niets prikkelt nieuwsgierigheid als een persoonlijke touch. Zoals Dale Carnegie ooit zei: “de naam van een persoon is voor die persoon het liefste, belangrijkste geluid in elke taal.”

met andere woorden, uw prospect zal reageren op gepersonaliseerde inhoud.

dat betekent niet dat ze gewoon hun naam en/of de naam van hun bedrijf in de onderwerpregel moeten invoegen. De meeste kopers hebben deze truc keer op keer gezien en het heeft zijn impact verloren.

ik definieer “gepersonaliseerd” als uniek voor dat individu. Elke onderwerpregel die u voor twee of meer verschillende prospects kunt gebruiken, is niet gepersonaliseerd.

vermeld iemands laatste blogpost, een detail van hun LinkedIn-profiel, een evenement dat ze onlangs hebben bijgewoond, een statistiek van hun organisatie-elk stukje informatie dat zowel relevant is voor uw product als onderscheidend is voor de prospect.

Hier zijn verschillende voorbeelden:

  • “onder de indruk om te leren 46% van uw ingenieurs zijn autodidact”
  • “Hoe ging uw Partner Field Day?”
  • “counterpoint to your’ radical candor ‘article”
  • “Saw you won a Charlie award”
  • “Did you made it to Tim Urban’ s INBOUND talk?”

2) Create Suspense

TV-producenten zijn meesters in het creëren van spanning. Ze presenteren een gespannen of schokkend moment, verhogen je verlangen om te weten wat er gebeurt naast piekniveaus-en snijden vervolgens naar een reclamepauze. En ze doen dit drie tot zeven keer per aflevering.

gelukkig hoeven verkopers deze prestatie maar één keer uit te voeren. Doe dit door wat informatie te onthullen, maar niet alles wat uw prospect zou willen weten.

u zou bijvoorbeeld kunnen schrijven:”analyseerde de tweejarige aanwervingstrends van uw bedrijf-verrassende resultaten”.

wie zou niet gedwongen worden om de e-mail te openen en te ontdekken wat uniek was aan de wervingstrends van hun organisatie?

Hier zijn nog vijf voorbeelden:

  • “Liked your [topic] blog post … But something was missing” (stel in je e-mail een tip, extra punt of idee voor een vervolgpost voor.)
  • “Dit is niet uw typische verkoop e-mail” (zorg ervoor dat de inhoud voldoet aan deze belofte.)
  • “als ik iets kon veranderen aan [prospect’ s bedrijf] … ” (Geef een relevant inzicht of advies.)
  • “We hebben X dingen gemeen” (deze is ideaal voor prospects met wie je meerdere overeenkomsten hebt. Maak snel een lijst van deze overeenkomsten in uw e-mail: “We gingen allebei naar [school], hebben luidruchtige puppy’ s en hebben water nodig om te overleven.”over vijf jaar denk ik dat [bedrijf] …” (bind dit in je intro. Als je een kans ziet waar het bedrijf van de prospect geen gebruik van maakt of een gebied waar ze het moeilijk hebben, portretteer dan hoe de toekomst eruit zal zien zonder een verandering.)

3) noem een specifieke uitdaging

klanten willen geen producten kopen-ze willen hun problemen oplossen. Om de interesse van een prospect te wekken, markeer je een probleem waarmee ze momenteel te maken hebben. Anticipeer op hun zakelijke pijn voordat u rechtstreeks met hen hebt gesproken door hun organisatie te vergelijken met soortgelijke organisaties waaraan u hebt verkocht. Met welke pijnpunten hebben die bedrijven doorgaans te maken?

bijvoorbeeld, misschien vier van de vijf productiebedrijven die uw product hebben gekocht worstelen met personeelstekorten.

met dat in gedachten zou je deze onderwerpregel kunnen gebruiken voor een prospect bij een productiebedrijf: “wervings-en retentieproblemen bij [bedrijf]?”

misschien geeft uw marketingautomatiseringssoftware aan dat de prospect dezelfde blogpost op uw website meerdere keren heeft bezocht of een ebook heeft gedownload. Er is een grote kans dat ze zich richten op het onderwerp van dat stuk inhoud. Een goede onderwerpregel zou zijn: “idee voor het oplossen van het tekort aan arbeidskrachten [van het bedrijf].”

sociale media zijn ook een geweldige re. Prospects zullen regelmatig vragen plaatsen met betrekking tot een uitdaging, strategische aankondigingen en updates, en andere potentieel waardevolle tidbits.

een voorbeeld onderwerpregel: “Re: the talent shortage ebook you shared”.

4) Herhaal je onderwerpregel niet

mensen gebruiken meestal drie details om te beslissen of ze een bericht willen openen. Eerst kijken ze naar de afzender. Is de naam bekend?

vervolgens lezen ze de onderwerpregel. Tot slot kijken ze naar de eerste paar woorden van de e-mail.

als verkoper zal uw naam-misschien zelfs uw bedrijf-buitenlands zijn voor prospects. Dat betekent dat je alleen afhankelijk bent van de onderwerpregel en de openingszin.

als je de onderwerpregel gewoon herhaalt, verspil je waardevolle ruimte. Gebruik in plaats daarvan je intro om erop voort te bouwen.

Hier is een voorbeeld voor en na om te illustreren:

onderwerpregel: “worstelt [prospect’ s bedrijf] met [relevante uitdaging]?”

voorbeeld tekst: “Hallo [prospect naam], heeft [prospect’ s bedrijf] problemen met X?”

Subject line:”Issues with X at [prospect’ s company]”

Preview text: “Hi [prospect name], 76% of businesses in your space are dealing with …”

Dit laatste maakt de koper enthousiast om meer te leren. Het communiceert ook meer informatie in dezelfde hoeveelheid ruimte, wat van cruciaal belang is als je te maken hebt met beperkte aandachtsspanne.

kopers zijn drukker dan ooit, daarom zeggen veel verkopers dat prospectie hun grootste uitdaging is. Gebruik deze vier technieken om het lawaai te doorbreken en de aandacht van uw prospects te trekken.

Plaats een reactie