Hoe Mobile Commerce de manier waarop we winkelen verandert

De druk echt op voor bedrijven bij het aannemen van mobiel vriendelijke websites, vooral nu Google heeft aangekondigd de wijzigingen aan het algoritme te bestraffen de onvriendelijke degenen. Dit is geweldig nieuws voor alle shoppers die zoeken en kopen van hun telefoons en tablets. de mobiele handel nummers zijn al duizelingwekkend.

wie koopt er op mobiele apparaten?

mobiele aankopen maken nu 34% uit van alle e-commerce aankopen, met 40% voorspeld tegen het einde van dit jaar. In de VS vindt 53% van die verkopen plaats op smartphones, de rest op tablets. Alleen Japan ziet meer verkoop op smartphones dan de VS, met 90% van hun mobiele handel vindt plaats op telefoons.

zoals je je misschien kunt voorstellen, zijn de grootste groep mobiele shoppers jongere kopers. Bijna 40% is tussen de 16 en 24 jaar oud. Deze shoppers gebruiken hun telefoons en tablets om elke maand online te kopen. De aantallen voor degenen die wel winkelen op mobiele apparaten, maar niet zo vaak zou veel hoger zijn.

waar gaan we heen?

in 2011 en 2012 investeerden durfkapitalisten samen $829 miljoen in mobiele handel. In 2013 steeg dat bedrag naar $ 1,2 miljard, maar het was nog steeds niet genoeg. Tegen het einde van 2014 hadden risicokapitaalverstrekkers $4,2 miljard geïnvesteerd in mobiele handel.

Het grootste deel van het geld werd overhandigd aan grote namen zoals Pinterest, die onlangs aangekondigd “Buyable Pins.” toch kregen veel van de kleine jongens ook een stukje van de taart. Startups, bewezen nieuwkomers en middelgrote bedrijven zullen hun inspanningen op het gebied van mobiele handel blijven versterken.

in feite groeit mobiele handel zo snel dat sommigen geloven dat het tegen 2018 de helft van alle e-commerce zal uitmaken. Goldman Sachs denkt dat er tot 626 miljard dollar zal worden uitgegeven aan winkelen op smartphones en tablets.

hoe we Mobiel gebruiken

We willen dingen nu. Mobiel geeft ons de mogelijkheid om precies te krijgen wat we willen wanneer we het willen. On-demand diensten zijn exponentieel gegroeid, met providers zoals Uber en Lyft die het transportveld overnemen, Netflix en Amazon Prime die leemtes in entertainment vullen en GrubHub die bezorgrestaurants beschikbaar maken voor de massa.

die on-demand trend heeft geleid tot in-app aankopen, waarbij een groot deel van het mobiele handelsgeld wordt uitgegeven. Of het nu gaat om het gebruik van diensten zoals Uber en Lyft, het kopen van diensten in een game-app of het doen van aankopen via een mobiele app van e-commerce bedrijven, We zijn echt gewend geraakt aan het gemak dat wordt aangeboden. 

met de mogelijkheid om e-mail en sociale media op elk moment van de dag of nacht te controleren, ontvangen we ook informatie over kortingen, verkopen en speciale promoties op het moment dat etailers willen dat we ze zien. Angst om iets te missen is een enorme motivator, en kopen op onze telefoons en tablets verlicht die angst.

die angst om te missen werkt ook op een andere manier. Velen gebruiken mobiele apparaten om een vluchtige prijscontrole uit te voeren terwijl ze in fysieke winkels zijn. Hoe konden ze zichzelf ooit vergeven als ze meer bij Target betaalden terwijl ze het op Amazon voor de helft van de prijs hadden kunnen krijgen?

Het is duidelijk dat e-commercesites die nog geen mobiele responsive site hebben gebouwd, een beetje problemen hebben. Er is nog tijd. Wees je ervan bewust dat het absolute minimum je kan helpen door het nieuwe algoritme van Google te glippen, maar we kunnen nooit verwachten dat hun criteria hetzelfde blijven. Plan vooruit en wees voorbereid op alles, en u kunt problemen met uw site in de toekomst voorkomen. En aangezien de toekomst van e-commerce mobiel is, is dat het best mogelijke scenario voor uw bedrijf.

 

 

Plaats een reactie