Hoe Kunstmatige Intelligentie De Productiviteit, Aanwervingspraktijken, Samenwerking En Meer Zal Beïnvloeden [Live Discussie]

het gebied van kunstmatige intelligentie (AI) domineert zowel de krantenkoppen als de aandacht van bedrijven-en met goede reden. Alleen al in 2016 werden minstens 40 AI-bedrijven overgenomen.

De toenemende verfijning van AI zal naar verwachting ook de beroepsbevolking veranderen. Een analyse van Oxford-onderzoekers meldde dat 47% van de banen in gevaar is, terwijl een recenter Forrester-rapport voorspelt dat 7% van de banen tegen 2025 kan worden geëlimineerd.

Dit klinkt onheilspellend, en hoewel er industrieën zullen zijn die volledig worden omvergeworpen door de “robots”, zal de grotere impact zijn op hoe we werken. Er zullen nieuwe soorten banen en processen worden gecreëerd en er zullen verschillende vaardigheden nodig zijn door de opkomst van AI.

voor kenniswerkers zal de automatisering van tijdrovende, ondergeschikte taken hun tijd vrijmaken voor meer strategisch en impactvol werk, terwijl de verbeteringen in gegevensverwerkingssnelheden en inzichten kunnen leiden tot verbeteringen op elk gebied van een bedrijf-van klantenservice tot marketing tot verkoop tot aanwerving.

om te verduidelijken wat AI is en wat het niet is, hebben we een gids samengesteld over de technologie en waarom marketeers het moeten begrijpen. En om de toekomstige impact op hoe we werken beter uit te leggen en waarom bedrijfsleiders AI moeten begrijpen, hebben we een live-evenement op YouTube georganiseerd met Amir Salihefendic van Doist (de maker van Todoist), Bastiaan Janmaat van datafox en Adam Long van Automated Insights.

ze gaan bespreken hoe AI de productiviteit, werving, contentcreatie, marketing en meer verandert. Als u meer wilt weten over hoe AI uw dagelijkse werk en de toekomst van het bedrijfsleven zal beïnvloeden, kom dan op 9 februari 2017 om 11.00 uur EST (8.00 uur PST, 16.00 uur GMT) voor een discussie van een uur.

Klik hier om je plaats te reserveren voor dit live evenement.

Plaats een reactie