Hoe de kunst van het coachen te beheersen [SlideShare]

bestuurders en managers hebben een veel te richten op: hun bedrijf is voor de gezondheid en strategie, alsmede de ontwikkeling en de productiviteit van hun direct reports. Proberen om deze twee taken in evenwicht te brengen, kan moeilijke situaties creëren.

tussen mentoring, training en counseling van een werknemer kan het soms lijken alsof het individu meer inspanning vereist dan het bedrijf. Maar het meeste uit een werknemer halen, gaat echter niet over mentoring, training of counseling. Volgens Leggett &Platt is coaching het belangrijkste voor het succes van werknemers.

maar hoe word je een goede coach? Moet je je richten op de persoon of hun carrière (of beide)? Leren coaches hun direct reports stap voor stap hoe ze alles moeten doen of laten ze de medewerker hun eigen unieke strategie en oplossing bepalen?

de volgende SlideShare geeft inzicht in hoe je de kunst van het coachen onder de knie krijgt. Hoewel we allemaal willen dat onze werknemers succesvol zijn, is het niet alleen aan hen om geweldig werk te doen-het is aan jou als manager om ze ook te coachen.

Plaats een reactie