Hoe aan de slag te gaan met Pinterest, boeiende intro ‘ s te schrijven en meer in HubSpot-Inhoud deze Week

meestal als ik over marketing lees, leer ik graag iets dat ik kan wegnemen en implementeren. Hoewel ik het zeker waardeer om te pontificeren over trends in de industrie en inspirerende thought leadership-stukken, is de inhoud die ik echt waardevol vind, inhoud die me helpt mijn werk beter te doen. 

dus deze week heb ik de HubSpot content roundup samengesteld met inhoud waarvan ik weet dat deze mij-of een andere marketeer-kan helpen ons werk beter te doen. Hopelijk leer je een paar dingen die je werk deze week nog makkelijker maken! Laten we een Learnin halen. 

Hoe schrijf ik een inleiding

een van de dingen waar veel schrijvers mee worstelen-inclusief ikzelf – is writer ‘ s block. Je hebt een geweldig blogbericht, ebook of webinar idee en weet precies waar je over wilt praten in de inhoud … maar je kunt de intro niet laten stromen. Nou als jij dat bent geweest, moet je zeker onze snelle Tip voor het schrijven van boeiende introducties bekijken. Met slechts drie componenten kun je in een mum van tijd een intro maken en afscheid nemen van writer ‘ s block.

hoe Pinterest voor bedrijven te gebruiken

hoewel Pinterest al een tijdje een populair sociaal netwerk is, zijn veel marketeers nog steeds niet op de bandwagon gesprongen. Om een uitgebreid overzicht van het sociale netwerk te krijgen, bekijk onze introductie tot Pinterest voor bedrijven. We beantwoorden vragen als: welk jargon moet je weten? Hoe meld je je aan voor een account?zal het sociale netwerk uw marketing überhaupt helpen? Dus ga door, download het ebook en maak je klaar om te pinnen!

9 Do ’s en Don’ ts voor het maken van uitstekende Facebook-omslagfoto ‘ s [+gratis sjablonen]

een van de eerste plaatsen waar mensen kijken wanneer ze uw bedrijfspagina op Facebook bezoeken, is bij uw omslagfoto. Ze kunnen het niet helpen – het neemt bijna een kwart van de pagina in beslag. Dus je wilt er zeker van zijn dat je het meeste uit dat ongelooflijk waardevolle onroerend goed haalt. Bekijk deze negen do ’s en dont’ s voor het maken van effectieve omslagfoto ’s en begin vervolgens met het maken van je eigen omslagfoto’ s met onze gratis sjablonen voor omslagfoto ‘ s voor sociale media. 

hoe Casual blogbezoekers om te zetten in toegewijde abonnees

als je al een tijdje voor je bedrijf blogt, heb je waarschijnlijk de basisprincipes voor zakelijk bloggen. Je schrijft effectieve blogposts, ontwerpt prachtige calls-to-action en verzamelt de sociale shares en opmerkingen … je wilt je blog naar een hoger niveau tillen. U wilt dat uw bedrijfsblog een serieuze impact heeft op uw marketingresultaten, maar weet niet zeker hoe. Kijk niet verder dan onze nieuwste blogpost over het omzetten van casual blogbezoekers in toegewijde abonnees. 

opfrissen op uw Marketing Trivia

Last but not least, we hebben een aantal leuke inhoud om u te helpen leren over inbound marketing. Of je nu een oude pro bent die je team wil leren over inbound of een newbie die je eerste blogpost schrijft, Je zult het geweldig vinden om het Marketing Trivia-spel te spelen. In het spel nemen we je mee door elk element van inbound marketing-en zodra je klaar bent, kun je opscheppen wat je leuk vindt op Twitter op#MktgTrivia. Klik hier om het spel te downloaden en lees de regels in deze blogpost. 

en dat is het voor deze week! Welke HubSpot-content Vond je deze week leuk en welke content wil je in de toekomst zien?

Image credit:   Gibson Claire McGuire Regester

Plaats een reactie