Hoe 10 Succesvolle Ondernemers Hun Ochtenden Beginnen [Infographic]

“zeg niet dat je niet genoeg tijd. Je hebt precies hetzelfde aantal uren per dag dat werd gegeven aan Helen Keller, Pasteur, Michelangelo, Moeder Teresa, Leonardo da Vinci, Thomas Jefferson en Albert Einstein.”H. Jackson Brown, auteur

je ochtendgewoonten spelen een belangrijke rol bij het bepalen hoe productief en efficiënt je die dag bent.of het nu gaat om wakker worden voor zonsopgang om een paar extra uren werk te doen, mediteren om je geest leeg te maken of sporten om je energie een kickstart te geven, ochtendrituelen stuwen gewone mensen naar het verwezenlijken van hun dromen.

welke gewoonten bepalen de meest succesvolle mensen van vandaag? Arianna Huffington, oprichter van The Huffington Post, begint elke dag met 30 minuten meditatie. En Jack Dorsey, mede-oprichter en CEO van Square en Twitter, wordt om 5:30 uur wakker om een run van zes mijl te maken.

als je moeite hebt om de juiste routine te vinden om je doelen na te streven, bekijk dan de volgende Infographic van Dreams om de ochtendrituelen van 10 succesvolle ondernemers te leren.

 10-ochtend-rituelen-van-succesvolle-ondernemers.jpg

Plaats een reactie