Het infographic design Cheat Sheet: 5 lay-outs die uw leven gemakkelijker maken [gratis sjablonen]

Infographics zijn een van de krachtigste tools in het arsenaal van een marketeer geworden.

content marketeers merken vaak dat ze complexe onderwerpen aan hun publiek willen uitleggen op een manier die gemakkelijk te begrijpen is. Niet alleen infographics helpen breken deze onderwerpen in verteerbare brokken van informatie, maar ze doen precies dat in een inhoud formaat dat mensen eigenlijk graag lezen.

de beste infographics zijn ontworpen met een specifiek doel, of het nu gaat om het vertellen van een boeiend verhaal, het presenteren van een data-gedreven argument, of het vergelijken van verschillende dingen.afhankelijk van dat doel, zijn er vijf basis lay-outs om uit te kiezen: de Algemene infographic lay-out, de side-by-side vergelijking lay-out, de data-driven infographic lay-out, en de stroomdiagram.

Download hier onze 15 Gratis Infographic templates.

om u te laten zien hoe deze vijf infographic-lay-outs eruit zien, hebben we samengewerkt met Market Domination Media om de onderstaande infographic te maken. (Zeer meta, we weten het.) Bekijk het om een voorbeeld van elke lay-out te zien, samen met tips voor het maken van elke lay-out.

 infographic cheat sheet

 

Plaats een reactie