De voors en tegens van Blind inhuren Sales Reps [Infographic]

 blind-hiring-sales.jpg

Blind inhuren maakt tegenwoordig de krantenkoppen als een hulpmiddel om vooroordelen te bestrijden en diversiteit te vergroten, terwijl tegelijkertijd de beste kandidaten worden gevonden. Dus wat is blind inhuren precies en hoe werkt het voor het inhuren van sales professionals?

Hier zijn drie manieren om blind te zijn voor verkopers en hun voor-en nadelen.

hoe verkoopmedewerkers Blind inhuren

1) profielen en cv ’s van blinde kandidaten

profielen en cv’ s van blinde kandidaten kunnen worden gemaakt door identificerende informatie zoals namen en foto ‘ s te verwijderen. Door profielen te anonimiseren kunt u objectiever de vaardigheden en het potentieel van een verkoper evalueren om te slagen, vrij van onbewuste vooroordelen over ras, geslacht en andere kenmerken die niet gerelateerd zijn aan verkoopsucces.

tenzij u echter een product gebruikt dat is gewijd aan het anonimiseren van profielen en cv ‘ s, is het moeilijk of zelfs onmogelijk om het alleen te doen. Bovendien kan het moeilijk zijn om onze behoefte te overwinnen om te weten hoe een kandidaat eruit ziet voordat we met hen verder gaan.

2) blinde verkooptests

bij het inhuren van verkopers is een voorbeeld van een blinde test een voorbeeld van een koude prospectie-e-mail. Omdat persoonlijkheid zo ‘ n belangrijke rol speelt in de verkoop in vergelijking met andere beroepen, zijn er andere manieren om blinde tests uit te voeren om verkopers een persoonlijkheidsbeoordeling en een culture fit-vragenlijst te laten invullen.

de meest voorkomende werkgerelateerde test voor verkoop is een voorbeeldkwalificatiegesprek of verkoopdemo. Hoe nuttig is het om de stemmen van verkopers anonimiseren in de eerste plaats wanneer een groot deel van veel verkooprollen is praten met prospects en klanten, het creëren van rapport, en het opbouwen van relaties?

3) blinde interviews

een blind interview voor verkopers zou eruit zien als een schriftelijke Q&A die ofwel een take-home opdracht is of in realtime via chat wordt uitgevoerd.

het inhuren van een verkoper omvat echter vaak een telefoonscherm. Het is extreem moeilijk om een stem te anonimiseren via een telefoongesprek, laat staan tijdens een persoonlijk interview. Nogmaals, hoe nuttig is het om in de eerste plaats anonieme interviews te houden met alle persoonlijke netwerken, presentaties en klantbezoeken die verkopers doorgaans doen?

The Takeaways

gegevens suggereren dat blind inhuren de diversiteit van de kandidatenpool verhoogt door een objectiever speelveld te creëren voor kandidaten die anders niet in de interviewfase zouden zijn gekomen.

momenteel bestaan er tools voor het anonimiseren van profielen en cv ‘ s om verkopers van hoge kwaliteit in de top van uw kandidaatpijplijn te krijgen, maar of blind demo-ing en blind interviewen nuttig zullen blijken te zijn voor het inhuren van verkopers, valt nog te bezien.

 Blind_Hiring2-01.png

geïnteresseerd in blind inhuren om verkopers te vinden die geschikt zijn voor uw rol, team en bedrijfscultuur? Gebruik Ideal. com om kandidaatscreening te automatiseren terwijl u uw topverkopers dupliceert.

Plaats een reactie