De Tell-Tale tekenen dat het tijd is om een marketingbureau in te huren

om te zeggen dat inbound marketing een ontluikende markt is, zou een understatement kunnen zijn. Met behulp van partnerschapsgerichte analysetools ruilen meer mensen hun fulltime banen-vrijwillig of uit noodzaak-om hun innerlijke Don Draper te kanaliseren en zijn marketingkennis te koppelen aan de 21e eeuw.

de uitdaging is dat wanneer je een inbound marketingteam van één (of zelfs slechts een handvol mensen) bent, je ook copywriter, ontwerper, strateeg, accountant, sales lead, editor, SEO specialist wordt … de lijst kan doorgaan voor paragrafen.

dus als je jezelf in het midden van een identiteitscrisis bevindt, lees dan verder voor de tekenen dat het misschien tijd is om een beroep te doen op de hulp van een inbound marketingbureau om je marketing meer gestroomlijnd te maken en je zakelijke leven efficiënter te maken.

Teken # 1: Je traint liever 12 peuters tegelijk dan een creatief team samen te stellen.

verschrikkelijk visueel, toch? Sourcing, interviewen, inhuren en beheren van de inspanningen van verschillende creatieven is ook geen gemakkelijke taak. Niet alleen is het betalen van de overhead voor een in-house creatief team onhandig voor sommigen, maar zodra je dat team hebt, moet je hun inspanningen orkestreren zodat ze produceren wat je zoekt.

als je op een punt bent waar je bedrijf meer personeel nodig heeft rond Creatief, stel jezelf deze vragen om te bepalen of het zinvol is om met een bureau te gaan:

1) Kan ik merkinconsistenties detecteren? Dit is meer dan ervoor zorgen dat het logo goed is uitgelijnd op elk creatief stuk. Het gaat om imago en cohesie. Gaat een kleurenpalet bijvoorbeeld samen met een lettertype? Hoe zit het met Fotografie, witruimte en advertentiekopie?

2) spreek ik designer-ese?de schoonheid en de uitdaging van het werken met geweldige professionals is dat ze zijn opgeleid en voorbereid op geweldige dingen-het inhuren van een in-house team geeft je een kijkje in een volkstaal die de geest kan verbijsteren. Wanneer ze een stuk Creatief leveren, Weet je dan wanneer (zie hierboven) en hoe je ze kunt vertellen wat je in plaats daarvan wilt? Kun je met hen praten over HTML en CSS?

3) ben ik in staat om systemen rond mensen te bouwen?dit kan betekenen in een kantoor, of virtueel-maar die systemen moeten hen in staat stellen hun werk efficiënt te doen. Je kunt geen systemen hebben die resulteren in projecten die de neiging hebben om over de marketing finishlijn te hinken.

als je op veel van deze vragen “nee” of “niet echt” hebt geantwoord-of zelfs als deze scenario ‘ s je ongemakkelijk of volledig gestrest maken-kan dit een goed teken zijn dat het uitbesteden van creatief aan een bureau een goede volgende stap is. Je hebt genoeg om je zorgen over te maken. Voeg niet meer toe.

teken # 2: Je nieuwe motto is: “Ik kan slapen als ik dood ben.”

Wanneer 12-urige dagen klinken als een gemakkelijke week, is er iets mis. Het hele punt van deelname aan de inbound marketing kruistocht (we hopen!) was om te vertrouwen op het beste van uw vaardigheden en deze strategisch te gebruiken om uw bedrijf te helpen groeien. Als u uw hand kunt opheffen naar meer dan drie van deze onderstaande scenario ‘ s, is het waarschijnlijk tijd om een bureau om hulp te vragen:

  • uw LinkedIn-opmerkingen zijn gedaald van inzichtelijk en boeiend naar “Ik heb bijna de eerste alinea gelezen.”
  • zakelijke lunch? Wie heeft er tijd voor lunches? ik ben nog steeds aan het leren hoe ik foto ‘ s kan herschikken.
  • je bent geneigd om van bloggen een karwei te maken voor je 11-jarige.
  • verkoopleads krijgen de eerste aandacht, tussen 23.30 uur en 1 uur ‘ s nachts

klinken die bekend? Zo ja, welke? Laten we die laatste kogel pakken … verkoopleads moeten de eerste aandacht krijgen zodra ze klaar zijn om gecontacteerd te worden door een verkoopvertegenwoordiger (of uzelf). Als je afgeleid raakt van het sluiten van nieuwe bedrijven om marketingzaken bij te wonen, is het misschien de moeite waard om specifieke functies uit te besteden aan een goed doorgelicht inbound marketingbureau.

nu, als die laatste kogel wel bekend voor je klonk, vraag jezelf dan af of een (of alle) van de voorgaande kogels ook bekend zijn. In staat zijn om silo welke taken in het bijzonder zijn een tijd zuigen-of zijn gewoon niet het krijgen van de aandacht die ze verdienen-zal u helpen beslissen over wat specifiek moet worden outd, en aan wie.

wat ons ertoe brengt om nummer drie te tekenen misschien moet je een deel van je marketing doen …

Teken # 3: Je bent een jack of all trades geworden, master of none.

Er zijn weinig volledig, volkomen unenjoyable aspecten van het zijn van een inbound marketeer. Bloggen? Chatten met mensen op Twitter? Creatieve e-mailcampagnes bedenken? Een marketingvisie voor uw bedrijf uitstippelen?  leuke dingen, toch?

het probleem is, hoe meer van deze taken je op je neemt, hoe meer je tijd en talenten dunner en dunner worden. Om erachter te komen wat je wilt beheersen, ga je door deze oefeningen om te zien of het tijd is om een aantal van je dagelijkse taken over te dragen aan een bureau:

1) denk terug. Wat maakte me het meest enthousiast over inbound marketing toen ik er voor het eerst over hoorde? Hoe vaak kan ik [invoegen awesome inbound marketing taak hier] doen?

2) Start een lijst met grunts. Ik heb vrienden die zich voorbereiden verteld om een aangepast huis te bouwen om te kijken wat stof verzamelt in hun huidige huis-en die ruimte/kast/kamer te ontwerpen buiten het huis dat ze gaan bouwen. Gebruik je gruntlijst op dezelfde manier en geef prioriteit aan wat je graag aan iemand anders zou overhandigen.

3) Sluit je aan bij een lokale professionele marketinggroep (zoals een knuffel, als je een HubSpot-gebruiker bent) en/of kom naar INBOUND 2013.& Nbsp; Nee, HubSpot heeft me niet betaald om dat te schrijven 😉 als ik in de vuilnisbelt zit of mijn gruntlijst naar een nieuw Excel-tabblad is gesprongen, Weet ik dat het tijd is voor een verandering van omgeving en/of ik moet tijd doorbrengen met mensen die gepassioneerd zijn over de marketing dingen waar ik ook van hou. Die energie is catchier dan twerking. je denkt nu aan twerken, hè?)

waar komen al deze tekenen op neer? Groei en omzet lijden als je te veel doet, binnen of buiten je vaardigheden. Leads vallen waarschijnlijk door de scheuren en in de armen van je concurrenten. Als meer van de ervaringen in dit artikel bekend waren dan onbekend, duik dan je tenen in wat inbound marketingbureau-onderzoek. Je zou kunnen vinden dat het je helpt je gruntlijst te verkorten, waardoor je tijd kunt besteden aan de dingen die je het beste doet die je helpen het bedrijf te laten groeien.

grammaticale glips corrigeren sinds 1994 is Amanda de content manager van TMR Direct die de wereld rond maakt met Excel spreadsheets en rode pennen. Ze houdt van schrijven en wandelen, maar niet tegelijkertijd. Verbind met haar hier.

Image credit: bgottsab

Plaats een reactie