De Introvert ‘ s Gids Voor het nagelen van een sollicitatiegesprek [Infographic]

wanneer mensen het woord ‘introvert’ zien, denken ze vaak aan kwaliteiten die introverte mensen niet echt beschrijven helemaal niet.

“verlegen.” “Rustig.”Zelfs” asociaal.”

maar hoe we zijn gegroeid om aan introverte mensen te denken, is ver van de realiteit afgedwaald. In feite, volgens Dictionary.com, is ” een persoon die zich vooral bezighoudt met zijn of haar eigen gedachten en gevoelens.”

dat betekent niet dat introverten verlegen of asociaal zijn-het betekent dat ze introspectieve individuen zijn die nog steeds extravert kunnen zijn.ze hunkeren er gewoon niet naar om de hele tijd bij andere mensen te zijn, te spreken en te presenteren.

maar de eerste indruk kan iemand doen denken dat iets als een sollicitatiegesprek bijvoorbeeld bijzonder lastig is voor een introvert. Dat is echter niet noodzakelijk het geval. Natuurlijk, het kan meer energie vereisen-maar er zijn bepaalde kwaliteiten van introversie die hen daadwerkelijk kunnen helpen uit te blinken bij sollicitatiegesprekken.

CashNetUSA heeft deze ideeën geschetst in de onderstaande infographic, die een toolkit voor sollicitatiegesprekken biedt voor degenen die, nou ja, niet precies uitkijken naar een dag van het beantwoorden en stellen van vragen van potentiële nieuwe werkgevers. Neem een kijkje en ontdek wat we allemaal kunnen leren van een introverte gids en benadering van sollicitatiegesprekken.

 

Plaats een reactie