De anatomie van een zeer Deelbare Infographic

de harde waarheid over het maken van online content is dat de hoeveelheid tijd die je erin steekt niet altijd evenredig is met wat je eruit haalt. We hopen allemaal dat alles wat we doen een grand slam is, wat resulteert in verkeer, leads en verslaggevers die met je willen praten. 

maar dat is niet altijd wat er gebeurt.

en hoewel je dat kunt afvegen als je niet te veel tijd in de inhoud hebt geïnvesteerd, als het iets meer Re-intensief is-zoals een infographic-steekt het een beetje meer.

gelukkig zijn er weinig dingen die we kunnen doen met infographics om onze weddenschappen een beetje af te dekken. Daarom hebben we de volgende infographic samengesteld over het maken van zeer Deelbare infographics-zodat u meer weergaven en conversiemogelijkheden kunt binnenhalen. Volg deze tips en uw infographic zal veel waarschijnlijker worden gedeeld. 

Noot van de redactie: we hebben een paar paaseieren opgenomen in de infographic om het extra deelbaar te maken. Kijk of je ze kunt vinden!

De Easter eggs niet gevonden? Beweeg uw muis over de infographic om ze te zien verschijnen. Mijn favoriet staat in de linkerbovenhoek!) We gebruiken een platform genaamd Thinglink om relevante context toe te voegen aan de informatie in de infographic-en het voor jullie allemaal gemakkelijk te maken om de post te delen. Als u uw deelbaarheid wilt maximaliseren, wilt u het misschien zelf uitproberen. 

maak jij infographics? Welke andere tips heb je om ze deelbaar te maken?

Plaats een reactie