Concurreren met Content Marketing: 7 stappen naar succes [Infographic]

Vandaag de dag, om te slagen in het inbound marketing betekent dat u inhoud in het hart van uw communicatie strategie.

Dit is natuurlijk geen geheim. Content marketing is nu een gevestigde techniek en de ruimte is behoorlijk concurrerend geworden. De vraag is dus: hoe investeer je verstandig in contentmarketing om je capaciteiten te verbeteren, zodat je kunt concurreren en je kunt onderscheiden van het lawaai?

Er wordt voorspeld dat 59% van de B2C-marketeers en 55% van de B2B-marketeers hun uitgaven aan content verhogen.nu steeds meer bedrijven een contentmarketingplan voor hun bedrijf ontwikkelen, is het belangrijk om te begrijpen hoe u presteert ten opzichte van de industriestandaarden.daarom hebben we onze krachten gebundeld met Smart Insights en hebben we meer dan 700 marketeers in heel Europa ondervraagd om te zien hoe ze zich hebben aangepast aan het nieuwe tijdperk van contentmarketing.

het onderzoek bracht een aantal interessante trends aan het licht. Bijvoorbeeld, bijna driekwart (71%) van de bedrijven zijn het creëren van meer content in 2015 in vergelijking met 2014 [tweet dit] en slechts 12% het gevoel dat ze een geoptimaliseerde content marketing strategie [tweet dit].

Oké. ik ga een kopje koffie halen en laat de graphic het woord doen vanaf hier. 

(en voel je vrij om het volledige rapport hier te downloaden.)

 Content-Marketing-succes-enquête.jpg

voel je vrij om deze infographic op je eigen site te delen-kopieer en plak de onderstaande embed code!

<br />
<img src=’http://cdn2.hubspot.net/hubfs/53/Driving_Content_Marketing_Success/Content-Marketing-Europe-infographic.jpg’ alt= ‘Content marketing success’ width= ‘600px’ border= ‘ 0 ‘/>

Plaats een reactie