CallRail biedt Call Tracking en Analytics om campagnes te optimaliseren [Tech Profile]

Mark Sullivan is de directeur van analytics bij CallRail, een platform voor het volgen en analyseren van oproepen.

Vertel eens iets over jezelf. Beschrijf je werk, hoe lang je het al doet en hoe je op dit gebied bent gekomen.

Ik ben gepassioneerd door technologieonderwijs. Mijn belangrijkste doel is om ondernemers en bureaus te wapenen met de beste marketingtools die beschikbaar zijn om hen gefocust te houden op wat ze graag doen.

mijn leven heeft zijn deel van avonturen gehad. Van het bestrijden van Dengue tot een operatie op het balkon van een hotel door een Canadese zendeling in Nicaragua, ik ben goed bekend met hoe ik door obstakels heen moet vechten bij het nastreven van mijn doelstellingen. Ik vocht door een van deze obstakels voor mijn adviesbureau toen ik CallRail ontdekte.

als oprichter van Vasolo leerde ik de immense waarde die CallRail mijn klanten bood, van wie velen bedrijfseigenaren waren. Ik hield van het platform voor het volgen van gesprekken — zozeer dat ik besloot om aan boord te komen, niet alleen om deze technologie met mijn klanten te blijven delen, maar om deel uit te maken van deze snelgroeiende industrie met zijn enorme belang voor lokale bedrijven. Het belvolume neemt toe en er zit een smartphone in bijna elke zak, Dit is de place to be!

Wat is CallRail?

CallRail biedt gesprekstracking-en analysediensten voor kleine bedrijven en de marketingbureaus die hen bedienen. CallRail ‘ s eenvoudig te gebruiken cloudplatform helpt ondernemers te ontdekken welke marketingcampagnes en zoekwoorden waardevolle telefoontjes veroorzaken. Kleine bedrijven en marketingbureaus gebruiken vervolgens de call analytics om advertentiecampagnes te optimaliseren, de verkoop te verhogen en de klanttevredenheid te verbeteren. CallRail werd onlangs door de Atlanta Business Chronicle uitgeroepen tot een van de top 10 snelst groeiende bedrijven in Atlanta.

sinds 2011 heeft CallRail de grenzen verlegd van wat mogelijk is met telefoongesprekken en heeft het duizenden marketingbureaus, dienstverlenende bedrijven en kleine bedrijven geholpen de resultaten te begrijpen die hun advertentiecampagnes genereren via een van de belangrijkste en vaak over het hoofd gezien kanalen – de telefoon.

Dashboard2

Hoe kan de marketingindustrie CallRail gebruiken om betere resultaten te creëren voor haar bureau of klanten?

CallRail verandert de manier waarop marketingbureaus resultaten bewijzen voor hun klanten. We stellen bedrijven van elke omvang in staat om de resultaten te begrijpen die hun advertentiecampagnes genereren via het belangrijkste en vaak over het hoofd gezien kanaal: de telefoon.

Voor CallRail was het volgen van oproepen duur, complex en buiten bereik voor de meeste kleine bedrijven. Nu is het mogelijk voor bedrijven om te begrijpen welke advertenties, marketingcampagnes en zelfs zoekwoorden waardevolle telefoontjes veroorzaken.

elke dag proberen we de grenzen te verleggen van wat mogelijk is met inkomende communicatie — niet alleen kunnen onze klanten weten welke campagnes en zoekwoorden oproepen stimuleren, maar we bieden ook volledige multi-channel campagnetoeschrijving voor nauwkeurige analyse van telefoongesprekken die via meerdere advertentiecampagnes werden gevoerd. Een volledige tijdlijn van de bezoekersactiviteit maakt het beeld compleet door precies te laten zien wat een websitebezoeker voor, tijdens en na het telefoongesprek heeft gedaan.

we voegen voortdurend nieuwe mogelijkheden toe aan het platform, zoals door mensen aangedreven voicemailtranscriptie en krachtigeinteractieve voice response menu ‘ s. CallRail ‘ s call tracking en analytics is niet alleen iets wat onze klanten toevoegen bovenop hun bestaande telefoonsystemen, het vervangt ze volledig. Simpel gezegd, CallRail is cloudgebaseerde Telefonie die de manier waarop bedrijven telefoongesprekken volgen, afhandelen en analyseren, opnieuw vormgeeft.

welke veranderingen in uw branche hebben u doen beseffen dat CallRail een leegte zou vullen?

Recent onderzoek toont aan dat consumenten steeds meer vertrouwen op spraak en mobiel bij het onderzoeken en kopen van producten (74% van de mobiele gebruikers vertrouwt op ZOEKEN tijdens hun winkelproces). Er zijn meerdere opties voor het volgen van het pad om online te kopen, maar wanneer consumenten hun zoekopdracht online starten maar via de telefoon converteren, is de enige manier om deze aankopen terug te volgen naar het of-zoekwoord dat ertoe leidt, het bijhouden van conversies.

Dashboard2

Beschrijf 1-3 kernkenmerken van CallRail?

We hebben een sterke functieset gecreëerd om onze klanten te helpen gedijen in de groeiende mobiele en spraakmarkt, inclusief ons dynamische dashboard en rapporten die u onmiddellijk laten weten welke campagnes oproepen genereren, met toeschrijving aan de s die de oproep deden — on-of offline. Ons interactieve dashboard laat zien hoeveel telefoontjes u ontvangt van elk van uw campagnes, zodat u op de hoogte blijft van verkeerspieken en trends per dag, week of maand. Real-time gespreksgegevens zorgen ervoor dat u betere en snellere marketingbeslissingen kunt nemen.

Call recording wordt ook standaard geleverd bij elk CallRail-account en helpt onze klanten met coachingstaf en kwalificerende leads. Call recording is een geweldige manier om:

  • kwalificeer uw leads, zodat u meer tijd kunt besteden aan degenen die waarschijnlijk zullen converteren naar verkopen.
  • Beoordeel de kwaliteit van marketingcampagnes, zodat u weet waar u uw tijd en geld kunt investeren.
  • geef waardevolle feedback aan uw verkopers, zodat u uw oproepen voor betere leads kunt standaardiseren.
  • evalueer serviceniveaus om ervoor te zorgen dat uw klanten hoogwaardige ondersteuning krijgen om loyaliteit op te bouwen.

tot slot biedt CallRail meerdere integraties, waaronder de mogelijkheid om oproepen als conversies te rapporteren in Google Analytics en AdWords, en bieden we ook de mogelijkheid van krachtige tools zoals SMS-berichten, voicemailtranscriptie en aangepaste oproepstromen. Met meer dan 300 integratieopties biedt CallRail een open API en beschikbare webhooks om uw eigen integraties te bouwen of gegevens op te halen en zelfs realtime meldingen te verzamelen.

call-rail-call-flow

Hoe ziet u uw bedrijf de komende jaren evolueren?

goede vraag. Ik zie een toegenomen eetlust voor reclameverantwoordelijkheid namens bedrijfseigenaren en hun marketeers. Mensen verwachten meer van hun online reclame. Met die verhoogde verwachting komt een sterkere stimulans voor het tonen van het rendement op de investering van een campagne. Call tracking is slechts één communicatiemiddel, maar er zijn er nog veel meer die een grotere rol zullen spelen in de toolset van elke marketeer.

Ik zie ook een convergentie van het kleine zakelijke telefoonsysteem met de Zwitserse zakmes functionaliteit die moderne call tracking platforms bieden. Dit alles is goed voor de ondernemer en goed voor de marketingbureaus die hen ondersteunen. Immers, alles wat helpt om ondernemers meer te laten doen van wat ze leuk vinden en minder van de vervelende marketingmetingen zorgt voor een gelukkiger eigenaar, wat meestal leidt tot een gelukkiger werkplek voor de rest van ons.

Plaats een reactie