An Introduction to Data Visualization: How to Create Compelling Charts &Graphs [Ebook]

uw gegevens zijn zo goed als uw vermogen om ze te begrijpen en te communiceren. Effectieve marketeers zijn niet alleen in staat om de cijfers te begrijpen en te analyseren, maar ook om het verhaal achter die cijfers effectief te communiceren.

De beste manier om een verhaal te vertellen met uw gegevens is door het te visualiseren met behulp van een grafiek of grafiek. Het visualiseren van uw gegevens helpt u patronen, correlaties en uitschieters te ontdekken, inzichten te communiceren aan uw baas, uw team of uw bedrijf en slimme, op gegevens gebaseerde beslissingen te nemen.

het ontwerpen van grafieken en grafieken kan intimiderend lijken-vooral voor mensen die geen ontwerpers van beroep zijn. Maar t het goede nieuws is dat je geen doctoraat in statistiek nodig hebt om de gegevensvisualisatiecode te kraken. we hebben een nieuwe gids gemaakt om u te helpen: Een inleiding tot datavisualisatie: hoe overtuigende grafieken en grafieken te ontwerpen die gemakkelijk te begrijpen zijn.

Deze gids zal doorlopen:

  • wat datavisualisatie is en waarom het belangrijk is;
  • wanneer de verschillende gegevenstypen, gegevensrelaties,  en grafiektypen te gebruiken;
  • hoe uw gegevens effectief te visualiseren;
  • de beste data visualisatie tools.

klaar om te leren hoe u uw gegevens beter kunt analyseren, visualiseren en communiceren? Download ons gratis introductieboek over datavisualisatie en gebruik wat je hebt geleerd om betere experimenten uit te voeren, betere presentaties te maken en betere zakelijke beslissingen te nemen.

 

Plaats een reactie