Agency 2012: creativiteit en Branding

tussen de Olympische Spelen van 2012 en de presidentsverkiezingen zagen we dit jaar volop mogelijkheden voor creatieve branding. Deze grote evenementen waren perfecte voorbeelden van de multi-platform wereld waarin we leven, waar bureaus digitale, sociale en mobiele samen met traditionele media moeten overwegen bij het bouwen van een merk.

In onze favoriete branding en creatieve berichten van 2012, neem enkele lessen in branding van Google, professionele atleten en zelfs de Grand Bazaar. We hebben ook een nieuwe strategie om uw creatieve proces een vliegende start te geven en redenen waarom u in het merk van ad geniuses zou moeten geloven.

Hommelseks: een creatieve Buzz

“naast het feit dat het een van de meest effectieve en efficiënte paden naar nieuwe ideeën is, en ondanks het schijnbaar Aan/Uit-weer uiterlijk, is deze methode ook een vrij snelle manier om creatieve oplossingen te vinden.”

merken zijn dood. (Echt?)

” als er geen pushback is, zullen klanten altijd om een betere prijs vragen. Ze moeten gewoon de waarde zien van meer betalen. Een feit dat niet alleen geldt voor merken, maar ook voor uw diensten.”

hoe Google zijn Merk terug kreeg

” Marketing? Marketing is voor losers. In de begindagen besloten de Google-jongens dat hun merk niet zou worden gedefinieerd door advertentiecampagnes, maar door een unieke focus: de beste zoekmachine ter wereld zijn. Daarbij stuitten ze per ongeluk op een merk.”

in-store Marketing strategieën geleerd van de Grand Bazaar

“als klant voel je je nooit genegeerd, zelfs als de taalbarrière ervoor zorgt dat gesprekken meer handgebaren dan woorden zijn. Ze zullen je met rust laten als je zegt dat je tijd nodig hebt om te bladeren, maar zijn klaar om je te helpen wanneer je er klaar voor bent.”

Branding lessen van de profs (atleten, dat wil zeggen)

“Ochocinco wordt voortdurend genoemd als een van de meest ongeliefde spelers van de NFL. Hij is echter actief op sociale media. Hij reageert niet alleen dag in dag uit op mensen; Hij nodigt fans uit voor een etentje, films, noem maar op. Hij heeft met succes een community van meer dan 3 miljoen volgers gecreëerd.”

Plaats een reactie