9 manieren om onroerend goed Leads te genereren met een Deurklopstrategie

Door-kloppen kan je doen denken aan deur-tot-deur verkopers en Girl Scouts, maar het kan ook wees een waardevol onderdeel van uw leadgeneratiestrategie voor onroerend goed.

Deurkloppen hoeft niet smerig of onhandig te zijn-het kan een geweldige manier zijn om te netwerken in een buurt, nieuwe contacten of bezoekers te trommelen en potentiële kopers uit te nodigen om huizen te openen. In deze post geef ik je tips voor het bouwen van een succesvolle strategie voor het kloppen van de deur in onroerend goed, evenals een paar scripts die je kunt gebruiken als iemand de deur opent.

9 Tips voor Deurkloppen in onroerend goed

1. Doe je onderzoek.

voordat je de straat op gaat, doe je onderzoek om erachter te komen wat je beste deurklopbenadering zal zijn. Hier zijn enkele dingen om te onderzoeken over de buurt waar u van plan bent om op deuren te kloppen rond een woning die u verkoopt:

huiswaarden

Wat zijn de gemiddelde huiswaarden op straat? In de buurt? Stijgen ze of dalen ze? Welke details over prijzen kunnen iemand stimuleren om met u te verkopen of iemand naar u door te verwijzen?

verkoopgeschiedenis

hoe lang geleden werden huizen in de buurt gekocht? Als huizen 5-10+ jaar eerder zijn gekocht, kunnen de eigenaren geïnteresseerd zijn om binnenkort te verkopen.

schooldistricten

hoe zijn de schooldistricten en de individuele schoolkwaliteit in het gebied? Deze informatie kan u helpen bij het verkopen en verkopen van huizen aan jonge gezinnen.

veiligheidsclassificaties

is er een laag misdaadcijfer in de buurt? Gebruik deze informatie als onderdeel van je verkooppraatje.

buurt dineren, kunst, Entertainment en vervoer

zijn er coffeeshops, restaurants, openbaar vervoer routes, en bars op loopafstand van de buurt? Gebruik deze functies en voorzieningen om een huis voor u te verkopen.

2. Laat flyers, deurknophangers of geschenken achter als er niemand thuis is.

tenzij je om 8:30 uur op deuren klopt (niet aanbevolen) of rond etenstijd (ook niet aanbevolen), zul je waarschijnlijk veel deuren tegenkomen zonder dat iemand thuis achter hen staat. Dat is oké , want je kunt hun afwezigheid gebruiken als een kans om wat informatie met hen te delen.

wanneer je naar buiten gaat om aan de deur te kloppen, kom dan voorbereid met flyers, visitekaartjes, ansichtkaarten, deurknophangers of kleine geschenken of traktaties om verlof te geven aan de deuren van mensen, zodat ze contact met je kunnen opnemen als ze iemand willen doorverwijzen of zaken met je willen doen.

3. Schrijf een krachtig script om te gebruiken wanneer mensen de deur openen.

als iemand de deur opent als je aanklopt, zorg er dan voor dat je voorbereid bent met een meeslepend script dat je een paar keer hebt geoefend. We hebben enkele specifieke voorbeeldscripts die je hieronder kunt gebruiken, maar zorg ervoor dat je ze ook voorbereidt en oefent om een succesvol-en niet robotachtig-deurkloppend gesprek te voeren.

4. Bied ze iets waardevols aan.

als je wilt dat een complete vreemdeling naar je luistert terwijl je in hun deuropening staat, moet je snel ter zake komen en moet je ervoor zorgen dat je iets aanbiedt dat nuttig en waardevol voor hen is.

Als u bijvoorbeeld mensen wilt betrekken bij een gesprek over een huis dat u in de straat van hen verkoopt, vertel hen dan de prijs van het huis. Als ze niet overwegen hun huis te verkopen, zijn ze misschien geïnteresseerd in het doorgeven van de informatie aan een vriend of familielid die koopt.

Op basis van het onderzoek dat je eerder hebt gedaan, kun je ze ook informatie vertellen over de gemiddelde huizenprijs in de buurt, of de beoordelingen van de scholen op loopafstand, om hun wielen te laten draaien over hun eigen huis kopen en verkopen prospects. Zelfs als ze vandaag nog niet klaar zijn om een beslissing te nemen, hebben ze uw contactgegevens en waarderen ze het dat u hen waardevolle details geeft over hun eigen prospects.

5. Coördineer deurkloppen met open huizen.

Open Huizen kunnen een geweldige kans zijn om aanvragers en aanbiedingen te krijgen voor huizen die u verkoopt-maar ze kunnen ook een kans zijn om nieuwe leads te genereren.

als je je eenmaal hebt voorbereid op je open huis met een diepe reiniging van top tot teen, meubelopstelling en (hopelijk) enkele versgebakken koekjes, maak dan tijd vrij in je schema om wat deurkloppingen te doen bij huizen in de buurt. Je kunt buren uitnodigen om het open huis te bekijken, al is het maar om hallo te zeggen en een flyer of een snack te pakken, als een manier om nieuwe potentiële leads te leren kennen. Als ze naar het open huis komen, geweldig — dan kun je meer met ze praten. Als ze het niet kunnen halen, zullen ze de beleefde uitnodiging nog steeds waarderen en hebben ze meer kans om een visitekaartje of flyer te nemen en in de toekomst aan je te denken als zij of iemand die ze kennen op zoek is om te verkopen of te kopen.

6. Geef ze de mogelijkheid om hun buren of vrienden te kiezen.

een overtuigende hoek die je kunt gebruiken bij het aankloppen van de deur is dat ze kunnen helpen bij het kiezen van hun buren door je nieuwe leads door te verwijzen. Vooral als ze in een woonwijk wonen, kinderen hebben of veel leuke ruimte hebben, kan dit van oprecht belang voor hen zijn.

door hen te vragen: “heb je vrienden of familie die erover denken om een huis te kopen?”of” zou je mijn flyer willen delen met iedereen die meer over het pand wil weten?”je kunt ze aanmoedigen om je nieuwe leads door te verwijzen, omdat het ook waardevol voor hen is.

7. Breng een heerlijke traktatie uit de buurt.

als de buurt een lokale coffeeshop heeft,bakkerij, of bloemist in de buurt, breng een aantal geschenken met u als u kloppen op de deuren. Als iemand de deur opent, kun je uitleggen dat je een makelaar bent die deuren klopt in de buurt om mensen te vertellen over een woning die je verkoopt, en hen een donut of potplant aanbieden als ze je een moment laten praten over de aanbieding.

wees hier echter niet te opdringerig mee — het is begrijpelijk dat sommige mensen geen eten of geschenken van vreemden willen accepteren, maar als ze graag met je willen chatten, kun je ze iets aanbieden in ruil voor hun tijd en beleefdheid.

8. Houd gesprekken kort, positief en op hun voorwaarden.

om verder te gaan met mijn vorige punt, is het belangrijk om niet te opdringerig, te griezelig te zijn of te veel van de waardevolle persoonlijke tijd van mensen in beslag te nemen. Sommige mensen willen misschien niet de deur openen voor iemand die ze niet kennen, en sommige mensen denken misschien dat je een verkoper van deur tot deur bent en slaan de deur in je gezicht.

het is belangrijk om onbeleefdheid of abruptheid niet persoonlijk te nemen-het is gewoon menselijk instinct en veiligheid. Maar als mensen de deur openen en naar je pitch luisteren, zorg er dan voor dat het gesprek luchtig, kort en zoet is. Je kunt ze altijd je kaart of een flyer van de lijst geven die ze op hun eigen tijd kunnen lezen-blijf niet te lang op iemands drempel, zodat ze de interactie als positief onthouden.

9. Laat ‘ nee ‘ voor je werken.

als iemand zijn deur opent, naar je pitch luistert en zegt dat ze niet geïnteresseerd zijn in praten, respecteer dan hun wensen en hun tijd-maar laat de deur open voor een toekomstige interactie. Als ze de deur al in je gezicht sluiten, laat het dan. Maar als ze zeggen dat ze niet kunnen praten vanwege tijdsbeperkingen, maar anderszins beleefd zijn, kun je hen vragen of ze een visitekaartje of flyer willen om in de toekomst contact met je op te nemen. Als ze ja zeggen, geef ze dan je contactgegevens en ze kunnen in de toekomst weer contact opnemen.

vervolgens heb ik, zoals beloofd, een paar voorbeeldscripts gemaakt die je kunt aanpassen voor je eigen deurklopstrategie.

3 deur kloppen Scripts om te proberen

nu je wielen draaien na te denken over manieren om gesprekken te starten die leiden tot verwijzingen, zijn hier een paar voorbeeldscripts die we hebben gemaakt die je kunt aanpassen aan je markt, aanbod en persoonlijkheid. De belangrijkste thema ‘ s van alle drie de scripts is de noodzaak om uw waardepropositie meteen te laten horen-en vervolgens toestemming te vragen om met hen te blijven chatten.

1. Het Referral Script

Dit script is een solide, eenvoudig deurkloppend script dat je kunt gebruiken om je aan te passen aan bijna elk gesprek. Dit gesprek is gebaseerd op het idee om mensen te vragen of ze iemand kennen die misschien geïnteresseerd is in een huis dat je in de buurt verkoopt.

“Hallo daar! Mijn naam is Sophia, en ik ben een makelaar die het huis verkoopt op [adres] verderop in de straat. Heb je een moment om over te praten of jij of iemand die je kent geïnteresseerd is in het kopen van een huis in je buurt?”

[pauzeer voor toestemming om te blijven praten. Als ze aangeven dat ze niet met je willen praten, laat het dan staan en volg de instructies in Stap negen hierboven. Als ze aangeven dat ze willen horen wat je te zeggen hebt, geef ze dan een flyer of ansichtkaart en blijf praten.

“Bedankt dat je me een moment van je tijd hebt gegeven. Hoe heet je? [Schud handen. Zoals ik al zei, help ik de eigenaren van [adres] hun huis te verkopen, dus ik probeer hun buren te ontmoeten om te zien of jij of iemand die je kent misschien geïnteresseerd is in meer informatie over het pand. Ben je geïnteresseerd om op [datum] naar het open huis te komen? Ik kan ook een paar van mijn [flyers/ansichtkaarten/visitekaartjes] achterlaten om met mensen te delen.”

2. Het script met toegevoegde waarde

Dit script is een goed script om te gebruiken als je je onderzoek hebt gedaan naar de buurt en denkt dat er een mogelijkheid is dat de deuren waar je op klopt, denken aan verkopen. Nogmaals, zorg ervoor dat je om toestemming vraagt voordat je in je spel begint.

“Hallo daar! Mijn naam is Sophia, en ik ben een makelaar die het huis verkoopt op [adres] verderop in de straat. Heb je een seconde om te praten over de huizenwaarden in je buurt?”

[pauzeer voor toestemming om te blijven praten. Als ze aangeven dat ze niet met je willen praten, laat het dan staan en volg de instructies in Stap negen hierboven. Als ze aangeven dat ze willen horen wat je te zeggen hebt, geef ze dan een flyer of ansichtkaart en blijf praten.

“Bedankt dat je me een moment van je tijd hebt gegeven! Hoe heet je? [Schud handen. Zoals ik al zei, help ik de eigenaren van [adres] hun huis te verkopen, en we hebben de vraagprijs vastgesteld op [vraagprijs]. Ik wilde dat delen met mensen in de buurt die misschien overwegen te verhuizen of te verkleinen en die misschien niet weten welke waarde ze voor hun huizen kunnen krijgen. Met de school district ratings en nieuwe hardloop-en fietspaden in het gebied, is dit een hete buurt op dit moment. Zou jij of iemand die je kent geïnteresseerd zijn in het nemen van mijn visitekaartje en het opzetten van een telefoongesprek?”

3. Het Neighbor Script

Dit script is vooral overtuigend als je aan de deur klopt in woonwijken, in goede schooldistricten, of als je reden hebt om te geloven dat de buurman of het gebied anders kindvriendelijk is. Wees niet te eng – als je een fiets op het gazon ziet, is dat één ding, maar wrik niet te veel in het persoonlijke leven van mensen.

“Hallo daar! Mijn naam is Sophia, en ik ben een makelaar die het huis verkoopt op [adres] verderop in de straat. Heb je even om erover te praten?”

[pauzeer voor toestemming om te blijven praten. Als ze aangeven dat ze niet met je willen praten, laat het dan staan en volg de instructies in Stap negen hierboven. Als ze aangeven dat ze willen horen wat je te zeggen hebt, geef ze dan een flyer of ansichtkaart en blijf praten.

“Bedankt dat je me een seconde van je tijd hebt gegeven! Hoe heet je? [Schud handen. Zoals ik al zei, Ik help de eigenaren van [ADDRESS] hun huis te verkopen, ze verkleinen nu hun kinderen zijn verhuisd om naar de universiteit te gaan. Te oordelen naar de [sneeuwman/fiets/JUNGLE GYM] in de voortuin, lijkt het erop dat je misschien een aantal jonge kinderen thuis hebt, en omdat dit [schooldistrict/buurt] zo geweldig is, klop ik op deuren om rond te vragen of je misschien vrienden of familieleden kent die op zoek zijn naar een aankoop. Als je iemand kent die op zoek is om te kopen, zouden de verkopers het zeker op prijs stellen om verbonden te zijn met een goed gezin, en je zou je buren kunnen kiezen. Wil je dat ik een paar ansichtkaarten achterlaat met open huis details die je kunt delen?”

de belangrijkste sleutel tot het bereiken van succes met uw deur kloppen script is om het te oefenen. Zodra je je onderzoek naar de buurt hebt gedaan, oefen je een paar keer een paar verschillende pitches om je pitch casual, vriendelijk en aantrekkelijk te maken voor potentiële nieuwe leads.

voor meer inspiratie, Bekijk onze lijst met onroerend goed postkaart ideeën.

Plaats een reactie