8 Tips om Beslissingsvermoeidheid te voorkomen (Infographic)

zelfs met een goede nachtrust en een grote kop koffie beginnen velen van ons pas halverwege stoom te verliezen door onze ochtend. Van vergadering naar vergadering rennen of vervelende documenten overgieten kan veel van je kosten.

als je moeite hebt om gefocust te blijven of zelfs wakker te blijven gedurende de dag, kun je beslissingsmoeheid bestrijden.

simpel gezegd, beslissingsmoeheid is een verlies van energie en focus na het nemen van te veel beslissingen.

Het lijkt misschien niet zo serieus, maar we maken elke dag tussen de 10.000 en 40.000 beslissingen. Van het beslissen welke schoenen we moeten dragen tot het plannen van onze boodschappenlijst, we maken voortdurend keuzes.

het besluitvormingsproces vereist dat we nieuwe informatie evalueren, vergelijken met onze ervaringen uit het verleden en de voor-en nadelen van meerdere uitkomsten afwegen. Dit kan een mentale afvoer veroorzaken, wat zowel onze wilskracht als onze zelfbeheersing beïnvloedt.

Beslissingsvermoeidheid kan ertoe leiden dat u onzorgvuldige fouten maakt of zelfs slechte beslissingen neemt op het werk, evenals in uw persoonlijke leven. Maar hoewel het niet mogelijk is om beslissingen volledig te vermijden, zijn er manieren om te voorkomen dat beslissingsmoeheid je naar beneden haalt.

Mint heeft deze gids gemaakt met tips over hoe je een deel van het werk uit het nemen van beslissingen kunt halen. Vereenvoudig uw dagelijks leven en neem gemakkelijk grote beslissingen.

vermijd beslissingsvermoeidheid

afbeelding met dank aan Mint. 

Plaats een reactie