7 Snelle manieren om meer tijd vrij te maken in je dag

Als het leven krijgt stress, er is een quote die ik altijd willen herinneren: “Je hebt hetzelfde aantal uren in de dag als Beyoncé.”

hoe waar dat gezegde ook mag zijn, de meesten van ons komen nog steeds tekort in termen van de tijd en res die we nodig hebben om taken van onze lijst te schrappen. 

vaak is het deze “zoveel te doen, zo weinig tijd” mentaliteit die een barrière plaatst tussen wat je kunt bereiken en wat je daadwerkelijk gedaan krijgt. Maar de waarheid is, het vrijmaken van tijd vereist dat je meer doet dan identificeren wat je niet kunt bereiken. Je moet je echt concentreren om iets (iets) vooruit te brengen.

zodra we dit momentum hebben opgebouwd, zijn we allemaal in staat om niet te stoppen … maar aan de slag met het vinden van je focus is niet altijd eenvoudig. Om dit tegen te gaan, hebben we een lijst samengesteld met zeven tips om u te helpen een hoop tijd vrij te maken. 

7 Tips voor het vrijmaken van tijd in je dag

1) Neem controle over afleidingen 

ligt het aan ons, of voelt het soms alsof je hand en je hersenen twee aparte agenda ‘ s hebben? Het is alsof je hersenen klaar zijn om te werken, maar dan raakt je hand de muis en voor je het weet ben je vijf keer in je Facebook-nieuwsfeed. 

tussen sociale media, e-mailmeldingen en de plaats waar productiviteit ten onder gaat (yep, YouTube), is gefocust blijven op de taak die voorhanden is gemakkelijker gezegd dan gedaan. 

gelukkig voor ons beiden, pakte ik een tool van mijn college-eindexamendagen die ik met me mee heb genomen naar de professionele wereld-en het werkt als een charme.

Self Control is een Mac-applicatie waarmee gebruikers tijdelijk internettoegang tot een lijst met gespecificeerde websites kunnen blokkeren voor een aanpasbare tijdsduur. (Maak je geen zorgen PC-mensen, je kunt hetzelfde doen met een app genaamd Vrijheid.)

voeg gewoon uw favoriete tijdzuigende websites toe aan “de zwarte lijst” en ze blijven buiten bereik zolang u nodig hebt. 

Je zult versteld staan hoeveel tijd je terugwint.

2) werk binnen een bepaald tijdsbestek  

heb je jezelf ooit uren aan je bureau geketend om een project uit te voeren? 

hoewel we je inspanningen prijzen (we zijn er geweest), is het belangrijk op te merken dat jezelf dwingen om lange perioden van ononderbroken werk te doen vaak een nadelig effect kan hebben op je productiviteit. Om u te helpen een aantal van die uren terug te krijgen, kunt u de Pomodoro-techniek overwegen. Voor de Italianen in het publiek vraag je je waarschijnlijk af waarom we een groep marketeers adviseren om een techniek te verkennen die is vernoemd naar het Italiaanse woord voor tomaat, maar we beloven dat het allemaal in een seconde duidelijk zal worden.   

volgens Lifehacker kan de Pomodoro-techniek het best worden onderverdeeld in de volgende vijf stappen:

 pomodorogif_final.gif

Deze aanpak-vernoemd naar de beroemde tomatenvormige timer die het gebruikt-is ontworpen om u te helpen gebruik te maken van focusuitbarstingen door het verwijderen vanafleidingen en jezelf aan een tijdslimiet houden. 

heb je geen tomatentimer? Bekijk   Focus Booster. Dit digitale spel op de techniek is geweldig voor digitale marketeers die de aanpak willen benutten en hun voortgang online willen bijhouden. 

3) delegeer wat er op je bord ligt

als je echt wat tijd in je dag wilt vrijmaken, moet je stoppen met proberen alle hoeden te dragen.

toen professor Julian Birkinshaw en productiviteitsexpert Jordan Cohen de productiviteit op de werkplek wilden onderzoeken, ontdekten ze dat gemiddeld 41% van de tijd van een kenniswerker werd besteed aan taken en activiteiten die door anderen Bekwaam konden worden afgehandeld. 

Het is begrijpelijk dat het loslaten van sommige van je verantwoordelijkheden net zo eng kan zijn als verfrissend. Je maakt je zorgen dat je iemand in de steek laat of dat de persoon aan wie je het doorgeeft het niet zal krijgen zoals je deed-maar de waarheid is, alles wat je nodig hebt om te slagen is een plan. 

Enter   Trello.deze flexibele, interactieve projectmanagement app biedt gebruikers een georganiseerde manier om hun taken bij te houden, terwijl het gemakkelijk is om samen te werken, te communiceren en projecten toe te wijzen aan verschillende leden.je kunt het zien als ” een whiteboard met superkrachten.”

4) Sla niet-essentiële taken op voor Later

als marketeer is het net zo goed onze taak om opmerkelijke inhoud te consumeren als Om deze te creëren. Als gevolg hiervan raadplegen we vaak onze RSS-feed, rondsluipen we industrieblogs en scrollen we door onze favoriete sociale platforms om res te vinden om ons te informeren en onze strategieën te informeren.   

helaas is het nadeel van ons verlangen om “altijd te leren” dat het vaak een ton van onze tijd kan opzuigen.  in plaats van nix een goede gewoonte omwille van de tijd, vonden we&Nbsp;Pocket.Pocket is een briljante, tijdbesparende app waarmee gebruikers webinhoud kunnen opslaan voor later. Wanneer u een stuk inhoud aan uw ‘ zak ‘ toevoegt, wordt deze automatisch opgeslagen op al uw apparaten (computer, telefoon en tablet), zodat u er toegang toe hebt wanneer u wat vrije tijd hebt.

het beste deel? Je hebt niet eens een internetverbinding nodig om het te gebruiken.

5) Rethink Your sleep Habits

klinkt deze tip te veel als je moeder? Omwille van je kostbare tijd, dat is een risico dat we bereid zijn te nemen. 

Het is geen geheim dat de meesten van ons misschien wel te veel tijd doorbrengen onder de gloed van onze apparaten in bed ‘ s nachts. Doe jij het maar. Ik doe het. Wij doen het allemaal. 

volgens Harvard Health kan het blauwe licht dat door onze apparaten wordt uitgezonden, onze slaapgewoonten ernstig verslechteren.hoewel het werkt om de aandacht, reactietijden en stemming overdag te stimuleren, heeft onderzoek aangetoond dat dit licht ‘ s nachts de kracht heeft om de productie van het slaaphormoon melatonine te blokkeren en je circadiane ritme af te werpen. 

als gevolg hiervan lijden we aan een afname van de slaapkwaliteit en een latere(of meer groggy) start van onze ochtend. Yikes.

met andere woorden, als het tijd is voor lichten uit, is het ook tijd voor blauwe lichten uit. En hoewel het onrealistisch is om je te vragen om elke avond vroeg de stekker eruit te trekken, hebben we een app gevonden die ervoor zorgt dat je wakker bent en bij hen bent voor die vroege ochtenduren.

F. lux is een app die dit probleem oplost door de kleur van het scherm van uw computer aan te passen aan het tijdstip van de dag. Daarbij zul je een balans vinden tussen blauw licht overdag om je gefocust te houden en warm rood licht ‘ s nachts om je te helpen ontspannen. 

6) verpak je Lunch met de juiste voedingsmiddelen

Oké, nu klinken we echt als je moeder, maar geloof ons, deze kan niet meer waar zijn. 

bij hongerstaking op het werk, zo ziet het interne gesprek er voor mij uit:

“Hmmm. Ik krijg honger. Waar heb ik zin in? Salade? Echt niet. Ik begin morgen met dat dieet. Misschien. Oké. Uhhhh. Een Wrap? Dat klinkt best goed. Sushi? Sterke mogelijkheid.Chipotle? Ugh, de rij zal zo lang zijn. Pizza? Ik heb altijd zin in pizza. Wacht, die plek die ik leuk vind is niet open op maandag. Laat maar. heb ik een afspraak na de lunch?  ik denk dat ik een vergadering heb.  laat me even kijken. Bevestigend. OK,  dus ik moet dit snel doen. Hmmm.”

klinkt dat bekend?

het feit van de zaak is, je hebt een ton van andere beslissingen te nemen tijdens de dag,dus waarom taak jezelf met lunch? 

om de besluiteloosheid die lunchplannen vergezelt te elimineren, let op deze bruine zakvriendelijke opties waarvan is bewezen dat ze de concentratie verhogen:

Plaats een reactie