6 voedingsmiddelen die je een energieboost geven

 best-foods-for-energy.jpg

Ik heb een bekentenis te maken: Ik ben echt slecht in het ontbijt.

Ik heb het de laatste tijd beter gedaan, maar ik ben nooit een van die mensen geweest die een regelmatig ontbijtroutine heeft. Dus als ik te laat ben of niet echt zeker wil dat ik wil eten, zal ik meestal gewoon standaard niets.

(Sorry, Mam.)

dat betekent dat tegen de tijd dat de lunch rondrolt, ik echt hongerigben. Het goede nieuws is dat de kantoren van HubSpot in Cambridge, waar ik werk, aan de overkant van een winkelcentrum liggen, wat betekent dat ik niet ver hoef te gaan voor een maaltijd. Het slechte nieuws is dat mall eten is niet de gezondste — en trouwens, wie wil een salade als je Chipotle kunt krijgen? Dus onvermijdelijk word ik het slachtoffer van een voedselcoma.

klinkt dit bekend? Ik heb goed nieuws voor je. alle hoop is niet verloren. De zes gezonde voedingsmiddelen hieronder geven je een boost van middagenergie om je uit je voedselcoma te halen. Bewaar er een paar op je bureau of in de koelkast van je kantoor en zeg hallo tegen gezondere alternatieven voor cafeïne en suiker.

1) zoete aardappelen

zoete aardappelen zitten boordevol koolhydraten, vitamine A en vitamine C. De gemiddelde zoete aardappel bevat 24 gram koolhydraten, die je lichaam nodig heeft voor energie. Zoete aardappelen hebben ook veel vezels, die de afgifte van genoemde energie reguleren, zodat je geen high ervaart gevolgd door een energiecrash.

rooster of oven-bak deze de avond ervoor en breng ze naar het werk voor een snelle en heerlijke pick-me-up.

2) appels

appels hebben een lage glycemische index en belasting, wat betekent dat hun glucose langzaam door je lichaam wordt opgenomen en je algehele bloedsuikerspiegel niet te hoog zal verhogen. Ze zijn caloriearm (ongeveer 80 calorieën per appel), en voor alle dames-onderzoekers hebben ontdekt dat vrouwen die één appel per dag eten 28% minder kans hebben om diabetes Type 2 te ontwikkelen dan degenen die dat niet doen.

3) walnoten

vrijwel alle noten zijn een gezonder alternatief voor chips of snoep, maar walnoten bevatten een bijzonder waardevolle punch. Ze zijn rijk aan eiwitten, waardoor je je verzadigd voelt, en bevatten omega-6 en omega-3 vetzuren, vitamine E en vitamine B6. De vetzuren in walnoten houden je zenuwstelsel gezond en helpen je serotonine-een neurotransmitter die je humeur en eetlust regelt-op een stabiel niveau te houden.

4) Pure chocolade

als je dacht dat chocolade niet gezond kon zijn, denk dan nog eens na. Pure chocolade bevat kleine hoeveelheden theobromine en cafeïne, die een energieboost geven die niet tot een crash leidt vanwege hun lage niveaus. Donkere chocolade bevat ook minder suiker dan gewone chocolade en verhoogt de productie van endorfines terwijl het je concentratie en focus verbetert.

5) yoghurt

yoghurt bevat lactose, een melksuiker die energie levert, en bevat ook een aanzienlijke hoeveelheid eiwitten, die de opname van suiker vertraagt, zodat je geen energiepiek ervaart. Zorg er wel voor dat je ongearomatiseerde of Griekse yoghurt eet, omdat veel gearomatiseerde variëteiten van yoghurt hoge niveaus van toegevoegde suiker bevatten, die je geen duurzame energie zullen geven.

6) amandelen

een andere geweldige noot om op te snacken, amandelen hebben een hoog gehalte aan eiwitten, mangaan, koper en riboflavine. Koper en mangaan blitz toxines in je cellen, terwijl riboflavine helpt bij het vrijgeven van energie uit eiwitten en helpt bij de productie van rode bloedcellen. onthoud dat alles met mate moet worden bewaard. Als je probeert af te vallen, is het essentieel om een calorietekort te behouden. Het gebruik van een calorietekortcalculatorkan veel helpen.

dus daar heb je het — zes voedingsmiddelen die gezond zijn en je op gang houden als je het gevoel hebt dat je aan je bureau in slaap valt. Welke snacks eet je voor een energieboost in de middag? Laat het ons weten in de comments hieronder.

Plaats een reactie