6 Snelle Nieuwe Zakelijke Tips

bij het denken over uw marketingbedrijf, zou er slechts één primaire zorg moeten zijn die bovenaan elke lijst staat: de groei van uw bureau. Het is de verantwoordelijkheid van de CEO om het bedrijf te laten groeien. Groei kan niet worden gedelegeerd. Het blokkeren en aanpakken van nieuwe zaken, zoals het doen van RFP ‘ s, het maken van eerste bezoeken, het opbouwen van relaties met prospects, het maken van de follow-up calls en het uitvoeren van het pitchproces, kunnen allemaal worden gedelegeerd. Maar actual verantwoordelijkheid nemen voor de groei van het bedrijf is te belangrijk om te delegeren.

Wat moet je er nu aan doen? Hier zijn enkele snelle tips die uw nieuwe bedrijfsprogramma kunnen helpen.

 

1. Altijd toevoegen.

voeg voortdurend nieuwe prospects toe aan uwprospects lijst. Je hebt geen excuus waarom je je prospect-database niet kunt blijven uitbreiden. Elke dag kom je nieuwe merken, contacten, rapporten en meer tegen. Maak een nieuw leads-bestand en voeg deze namen toe aan de lijst. Ga eens per maand zitten en bekijk de namen, doe een beetje onderzoek en verplaats ze in je outreach-bestand als je denkt dat ze goed passen. Als je het niet zeker weet, bel ze dan! Het is altijd verbazingwekkend voor agentschapsleiders hoeveel leads ze genereren wanneer ze bellen om te vragen of ze goed passen.

 

2. Maak een droomlijst.

Je bent wat je eet. En voor marketingbedrijven is dit meer waar dan we willen toegeven. Zorg er dus voor dat je een aantal hoogwaardige droomvooruitzichten op je lijst hebt staan. Ik suggereer niet dat je opraakt en Apple of Nike aan je lijst toevoegt. Maar voeg merken toe waarvan je denkt dat je een significant verschil kunt maken. Zoek naar merken waar u uitstekende, bekroonde, industrie bewegende resultaten kunt creëren. Zoek naar dat moedige vooruitzicht dat je de vrijheid geeft om echt te innoveren, nieuwe technologie, nieuwe strategieën, nieuwe vaardigheden uit te proberen. Zoek naar iets nieuws dat uw bureau kan transformeren in dat kwaliteitsmerk dat echt opvalt.

 

3: Laag uw prospect messaging

De meesten van ons kunnen maar een klein beetje nieuwe informatie tegelijk begrijpen. En de meeste marketingbedrijven proberen alles wat ze konden doen, kunnen doen, ooit hebben gedaan, op prospects in één keer te duwen. Vaak bij het eerste contact. De arme verwarde prospect zal weglopen met een overweldigd gevoel, met niets tastbaars om zich op te concentreren. Ze hebben belangrijkere dingen te doen in plaats van door je muur van “zeer belangrijke informatie” te sorteren om te zien of er iets past. Laag uw berichten op de juiste manier, te beginnen met feiten op hoog niveau en werk af naar persoonlijke, nuttige informatie in de loop van de tijd. Dit betekent dat je moet nadenken over de prospect en zorg ervoor dat je vorm geeft aan wat je verzendt op basis van hun interesseniveau. Met andere woorden, pas het interesseniveau en de tijdsbeperkingen van uw prospect aan.

 

4. Automatiseer zoveel mogelijk.

gebruik software om zoveel mogelijk nieuwe bedrijfsprocessen te automatiseren. Prospects worden overspoeld met marketingboodschappen. Een sleutel om op te vallen is om een stabiel, consistent, outreachprogramma bij te houden met waardevol denken. Hoe beter afgestemd op de behoeften van uw prospect, hoe beter. Updates verzenden over de nieuwste berichten van uw bureau lunch is voor niemand interessant. Maar dit alles kost tijd. Dus selecteer een paar industrieën, of Markten, of zelfs een hobby, en maak een geautomatiseerd systeem om die informatie naar buiten te duwen. Er zijn veel goedkope online tools en software die u tijd besparen door outreach te automatiseren. Vergeet nooit de allerbelangrijkste menselijke aanraking:never laat automatisering al uw outreach-activiteiten overnemen. Follow – up met handgeschreven notities, persoonlijke gesprekken, of zelfs een casual bezoek.

 

5. Identificeer prospects met een behoefte.

wees op zoek naar merken die verspilling, overbesteding of gemiste kansen aantonen. Zoek prospects die zwaar investeren in pay-per-click of kranten, bijvoorbeeld. Zoek naar een prospect die misschien niet het beste rendement op hun investering krijgt. Zodra u een prospect hebt geïdentificeerd met een unieke behoefte of probleem, neem dan contact op. Laat ze weten dat je in hen geïnteresseerd bent en dat je een potentieel probleem hebt geïdentificeerd dat je misschien, misschien, kunt helpen. Prospects die serieus zijn over marketing houden ervan om een heads-up call te krijgen wanneer dingen uit de weg gaan. Als er niets anders is, heb je je bureau gescheiden van al het lawaai en een beetje goede wil gegenereerd. Je wint deze kans misschien niet, maar je gaat van “Onbekend” naar “een vriend”.”En deze nieuwe relatie zal je helpen om de weg te winnen.

 

6. Zoek altijd naar de fast close.

De ervaring heeft ons de dwaasheid geleerd om goede prospects te laten afdrijven in a) niets doen als er nieuwe problemen opduiken en hun aandacht trekken, of b) afdrijven in het doen van een formele beoordeling om agentschappen te veranderen terwijl je niets anders doet dan kijken. Je moet een manier vinden voor prospects om je te selecteren, om je bedrijf in een eenvoudige eerste stap te betrekken. Uw nieuwe zakelijke team moet worden getraind in het drukken opbehoeften , ontdek de mogelijkheid, identificeer de scope en creëer wat urgentie. En het belangrijkste is om te begrijpen hoe je terug kunt keren met een actieplan. Snel. Je moet binnen 48 uur terugkeren met oplossingen voor hun behoeften als je een kans wilt hebben om deze deal te sluiten. Laat het proces te lang duren, en dan zullen meer instanties of afleidingen je inspanningen alleen maar blokkeren.

 

Er zijn veel, veel groeimogelijkheden. Zitten en wachten op leads is een luxe die weinig agentschapsleiders zich kunnen veroorloven – dus ga door en creëer een winnend nieuw bedrijfssysteem. Hoe te organiseren voor nieuwe zaken is een van die belangrijke beslissingen die een bureau kunnen maken of breken. Als experts in agency groei we zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om marketingbedrijven van alle soorten te helpen nieuwe richtingen voor groei te vinden. Als u wilt leren meer gewoon bel ons op 412.897.9329 of e-mail ons op [email protected]

Plaats een reactie