6 functies die Premium webhosting het geld waard maken

op een ochtend opende ik de website van een bedrijf waar ik voor werkte, en die was weg. Helemaal weg. Er was niets anders dan een profane begroeting in het Russisch. De site was gebouwd door medewerkers van de IT-afdeling. Ze waren niet meer bij het bedrijf. Ik belde om te kijken of we de site konden herstellen. Ze wisten niet eens waar het werd gehost.

Na enkele uren van hectische e-mails en telefoontjes, ontdekten we dat onze site werd gehost op een van die off-the-shelf, $9.99 per maand retail hosting diensten en er was geen back-up.

voor meer informatie over wat webhosting is, hoe het werkt en hoe webhosting de beveiliging en prestaties van een site kan verbeteren, raadpleegt u de Alaniz-Gids Voor webhosting.

Weet jij waar je website staat? Dit bedrijf deed dat niet en betaalde een hoge prijs. Webhosting was een bijzaak. Zoals dat bij veel bedrijven nog steeds het geval is. Het is een product dat wordt gekocht op basis van prijs en gemak. Dit kan voor sommige bedrijven prima zijn. Maar als uw website uw bedrijf is, of als een website uw leadgeneratie-engine is, zijn er zes redenen waarom u zou kunnen overwegen te investeren in een premium hostingdienst.

1) beveiliging en Monitoring

uit een onderzoek van Sophos Security blijkt dat er dagelijks 30.000 websites worden gehackt. Elke dag! Dat was in 2013, dus het is nu waarschijnlijk veel erger. Je zou kunnen denken: “waarom zou een hacker geïnteresseerd zijn in de site van mijn bedrijf?” dat is wat ik dacht.de realiteit is dat hackers niet geïnteresseerd zijn in uw site. Ze zijn geïnteresseerd in hacken. Ze zetten geavanceerde, geautomatiseerde zoekprogramma ‘ s op om elke kwetsbaarheid op elke website te vinden en die kwetsbaarheid te gebruiken om de website te verstoren of te vernietigen.

een premium hostingdienst heeft sterke firewalls en ingebouwde beveiliging aan de serverzijde om aanvallen en beveiligingsinbreuken te voorkomen. Naast extra beveiligingslagen en firewalls, moet het proactieve beveiligingsmonitoring hebben, waarbij de site voortdurend wordt gescand om kwetsbaarheden en aanvallen te detecteren.het zou ook een lijst met niet-toegestane plug-ins moeten hebben en u op de hoogte moeten stellen als er plotseling iets mogelijk kwetsbaar wordt.

als er een dringende dreiging is of als u niet op tijd reageert, moet het in staat zijn om kwetsbare plug-ins te deactiveren om uw site te beschermen. Als de site wordt gecompromitteerd of er iets misgaat, zal iemand het zien en repareren.  

2) betere prestaties voor betere  Business

veel premium webhostingdiensten hebben gepatenteerde cachingtechnologie ontwikkeld om sites sneller te laten laden, evenals content delivery networks (CDN), grote gedistribueerde systemen van servers die worden ingezet in meerdere datacenters op het Internet, die uw website-inhoud aan gebruikers met hoge beschikbaarheid en snelheid serveren.  

Dit is cruciaal voor het aantrekken en behouden van bezoekers. Het is ook goed voor SEO en voor het bedrijfsleven. Het is bekend dat de laadsnelheid van websites een cruciale factor is in de manier waarop Google webpagina ‘ s rangschikt.Kissmetrics schat dat mensen websites verlaten die meer dan 2 seconden nodig hebben om te laden.   volgens  webperformance.com, een vertraging van één seconde in het laden van pagina ‘ s vermindert conversies met 7 procent, paginaweergaven met 11 procent en klanttevredenheid met 11 procent.Paessler, het gebruik van een CDN voor website-assets zal waarschijnlijk de laadtijden van assets met maximaal 50% verlagen. Met deze cijfers kunnen de kosten van een premium hostingdienst zichzelf gemakkelijk betalen.

3) back-up en herstel met één klik

Het is van cruciaal belang dat er dagelijks een back-up van uw site wordt gemaakt. Het is ook van cruciaal belang dat het gemakkelijk is om het te herstellen. Premium hostingdiensten bieden meestal geautomatiseerde dagelijkse back-ups en bewaren deze gedurende ten minste 30 dagen. Nog beter, sommige bieden een “klik om een back-up te maken” – functie die u kunt gebruiken om dingen op te slaan vlak voordat u updates of wijzigingen aanbrengt op de site; en een “klik om te herstellen” – functie als u terug moet keren naar de opgeslagen back-up.

Off-the-shelf hosting services en plugins bieden back-up en herstel, maar het herstelproces kan complex en tijdrovend zijn. Houd er rekening mee dat hacken niet de enige reden is waarom sites down gaan. Interne fouten kunnen ook sites breken en je wilt geen uren besteden aan het uitzoeken wat er mis is gegaan en hoe je het kunt oplossen. U wilt de site nu back – up. De mogelijkheid om uw site binnen enkele seconden weer online te brengen, kan een levensredder zijn (of op zijn minst een sanity-saver).

4) Staging Servers voor veilig testen en Updates

een staging server is een uitkomst en de moeite waard de extra paar dollar per maand voor premium hosting helemaal alleen. Een staging server geeft je de mogelijkheid om je site te kopiëren naar een aparte server waar je dingen kunt doen zoals het bijwerken van plug-ins en thema ‘ s, sitewijzigingen aanbrengen en ontwikkeling doen, het allemaal testen in een veilige offline omgeving. Wanneer u klaar bent kunt u de wijzigingen live duwen met een klik.

5) automatische CMS -, Plugin-en thema-Updates

een van de meest voorkomende redenen waarom websites uitvallen, is omdat het CMS, thema ‘ s en plug-ins niet zijn bijgewerkt. De uitdaging komt deels omdat elk van deze entiteiten organisatorisch gescheiden is en op verschillende schema ‘ s wordt bijgewerkt.

een premium hostingdienst kan u waarschuwen voor aankomende updates en de implementatie automatiseren om ervoor te zorgen dat uw thema en plug-ins altijd gesynchroniseerd zijn. Sommige kunnen worden geconfigureerd om de update te testen en als het lijkt te passeren zonder fouten, implementeren. Thema ‘ s en plug-ins kunnen meestal op dezelfde manier worden geconfigureerd. Sommige raden aan om belangrijke updates uit te voeren op een staging-server om de updates in een niet-live-instelling te testen.

6) klantenservice

dit alleen al kan de prijs van een premium hostingdienst waard zijn… de mogelijkheid om snel toegang te krijgen tot een live persoon die u zal helpen in het geval van een probleem. Toen de website waar ik werkte werd vernietigd, bereikten we nooit een live persoon van de hostingdienst.

Dit is vooral het geval als het gaat om   open content management systemen. Als je ooit uren hebt doorgebracht met het doorzoeken van gebruikersforums om een antwoord op een vraag te vinden, Weet je wat een enorme tijdsbesparing die live, professionele ondersteuning kan zijn. In plaats van te vertrouwen op een netwerk van barmhartige Samaritanen voor hulp, kun je de telefoon opnemen en het voor elkaar krijgen.

waar te draaien

Als u momenteel uw zakelijke website host bij een voordelige hostingprovider, zijn er twee manieren om te upgraden. U kunt meestal de extra functies van uw huidige provider kopen (de meeste bieden de hier vermelde diensten aan als add-ons), of u kunt uw site verplaatsen naar een premium hostingplatform. Er zijn voor-en nadelen aan beide.

vaak biedt een webhostingbedrijf met korting diensten zoals CDN, caching, firewalls en bedreigingspreventie via producten van derden, die u meer rekeningen geven om te betalen en leveranciers te controleren.ook zijn kortingshostingservices echt gericht op kale hosting, en wanneer u meer functies begint toe te voegen, vooral on-demand ondersteuning, kan de prijs veel hoger groeien dan een premium hostingdienst.

omdat het leveren van geavanceerde prestaties en beveiliging de hele focus is van premium hostingdiensten, doen ze het vaak beter. Het nadeel van premium hosting is in beweging. Het verplaatsen van iets is over het algemeen een beetje een gedoe.

een paar dollar meer waard?

De meeste bedrijven denken niet na over hosting totdat er iets vreselijk mis gaat. Het is dan dat je je realiseert dat je vaak betaalt voor een uitgeklede service met minimale beveiligings-en prestatiefuncties. Omdat websites meer integraal zijn geworden in de meeste bedrijfsactiviteiten, kan downtime snel leiden tot verloren inkomsten, ontevreden klanten en een beschadigd merk. Premium webhosting is een investering in bedrijfscontinuïteit en merkbescherming en is in de meeste gevallen geen enorme hoeveelheid geld.

voor meer informatie over wat webhosting is, hoe het werkt en hoe premium webhosting de beveiliging en prestaties van een site kan verbeteren, raadpleegt u de Alaniz-Gids Voor webhosting. 

Plaats een reactie