5 Personal Assistant Tools Die Het Leven Makkelijker Maken

met de recente release van Google Home in de VS, spraakgestuurde apparaten zijn een groot onderwerp de laatste tijd. Maar welke personal assistant tools zijn het meest nuttig? Wat heb je voor elk nodig? En hoeveel kosten ze?

hoewel een eenvoudige zoektocht naar “persoonlijke assistent-apps” talloze resultaten lijkt te opleveren, kan het een taak zijn om er doorheen te schakelen.

beschouw ons vandaag als uw digitale persoonlijke assistent. We hebben de opties beperkt tot onze eigen top vijf. Lees verder en ontdek welke het beste bij uw behoeften passen.

5 Personal Assistant Tools die het leven echt gemakkelijker maken

1) Operator

  • prijs: Gratis
  • vereisten: iOS

vakanties zijn geweldig. Vakantiefeesten zijn dat ook. Maar de eerste meteen na de tweede plannen? Het is een recept voor stress. Er zijn mensen om te voeden, wijnen om te kopen en tassen om in te pakken.

maar wacht. Daar is een app voor. Wie heeft met een vol werkschema de tijd om de bovengenoemde items te behandelen, laat staan om speciale decoratieve verlichting te vinden? De experts van Operator, dat is wie.

zodra u Operator hebt gedownload, ziet u een blauwe dialoogbel in de rechterbenedenhoek van uw scherm. Tik daarop en kies waar je hulp nodig hebt.

 Operator_Start.gif

van daaruit krijg je een reeks vragen over wat je precies nodig hebt. Hier is een gesprek dat ik had met een echt persoon — Holly — toen ik hulp nodig had bij het vinden van decoratieve lichten voor dat feest.

 Operator_HanukkahLights.gif

Holly vroeg me later naar mijn prijsklasse, verzendvoorkeuren en stuurde me verschillende verlichtingsopties. En kijk, ze lachte zelfs om mijn grap.

2) Charlie

  • prijs: Gratis
  • vereisten: Google Calendar, iOS

het kennen van je publiek is iets waar we veel belang aan hechten. Daarom doen we dingen zoals het creëren van buyer persona ‘ s en het uitvoeren van ander gebruikersonderzoek.

dat is belangrijk in marketing – en in vergaderingen. Immers, als een belangrijk contact met wie je niet helemaal bekend bent ermee instemt om je te ontmoeten, is het het beste om te voorkomen dat je binnenloopt zonder enige kennis van wat de persoon doet. Daar komt Charlie binnen.

Charlie verbindt zich met je agenda om te zien met wie je de komende week vergaderingen hebt. Vervolgens identificeert het de persoon en vraagt of je wat achtergrondinformatie over hen wilt.

het is echter niet zo eng als het klinkt. De enige informatie die het vindt, is wat openbaar online beschikbaar is, zoals op LinkedIn en Twitter. Dit is bijvoorbeeld hoe het eruit zou zien als iemand een vergadering met mij had:

 AZW_Charlie.gif

merk op dat er een sectie is over ” manieren om het gesprek te starten.”Dat nieuwsstukken bevat over de persoon die je kan helpen een dialoog te openen met depersoon. Plus, als je al eerder contact hebt gehad met dit contact, laat Charlie je alle eerdere communicatie die je met hem of haar hebt gehad, bekijken.

3) Google Home

  • prijs: Allo (gratis), Google Home ($129)
  • vereisten: Android 4.1 en hoger, iOS 8 en hoger (alleen beschikbaar in het Engels en te koop in de VS)

toen ik mijn team om aanbevelingen voor de app voor persoonlijke assistent vroeg, leidde HubSpot ‘ s Web Team Tech, Dmitry shamis wees meteen naar Google Home.

waar houdt hij van? Nou, het doet hetzelfde als veel vergelijkbare apparaten op de markt-dingen zoals reageren op handsfree gesproken aanwijzingen, bijvoorbeeld-maar het bevat ook veel elementen van Google die veel we dagelijks gebruiken, inclusief zoeken.

“het echte voordeel is hoe het integreert in mijn Google-leven,” vertelde Shamis me. “Mijn reizen, mijn agenda, mijn boodschappenlijstje.”

Google Home is echter minder een app en meer een apparaat. Het wordt aangedreven door Google Assistant-de technologie die wordt gebruikt om vragen te beantwoorden in de Allo-app van de zoekmachine, die is geconfigureerd om te reageren op zoekopdrachten, herinneringen in te stellen en deel te nemen aan dagelijkse chit-chat. Neem een kijkje:

 Google Assistant.gif

stel je voor dat ik dat hele gesprek kon voeren zonder al het typen. Natuurlijk is de assistent-technologie alleen al geweldig, maar het hele handsfree help-ding dat wordt aangeboden door Google Home? Dat is gewoon geweldig. Ik bedoel, kijk maar naar de lijst met functies.

4) Amazon Echo

  • prijs: $179
  • vereisten: Wi-Fi. Compatibel met Fire OS, Android en iOS-apparaten en toegankelijk via webbrowser.

voordat er Google Home was, was er Amazon Echo – waarvan Shamis me vertelt dat hij het eerst gebruikte. De Echo wordt aangedreven door Alexa, de spraakherkenningstechnologie van Amazon, die minder wordt gebruikt voor zoekmachine-mogelijkheden en meer voor directe informatie zoals sportuitslagen, weer en nieuws.

ondanks zijn geluk met Google Home, zijn er nog steeds enkele dingen over de Amazon Echo die Shamis mist. Hij is vooral nostalgisch, vertelde hij me, voor de mogelijkheid om snel dingen te kopen met de Echo. Hij vertelde me bijvoorbeeld: “dingen als’ Alexa, koop meer Hondenvoer ‘ waren zeer nuttig.”

en een andere belangrijke onderscheidende factor voor hem? Echo ‘ s Spotify integratie. ‘Alexa, Play Spotify’ zou verder gaan waar ik was gebleven op mijn telefoon, ‘ legde hij uit. ‘Hey Google, play Spotify’ zal iets volledig willekeurig afspelen.”

maar toen ik Shamis vroeg of hij iemand zou adviseren om beide te krijgen, was zijn antwoord een volmondig “nee.”het is het een of het ander”, zei hij, omdat “er genoeg overlap is dat je niet beide nodig hebt. Ik denk dat het een persoonlijke voorkeur wordt.”

dat wil niet zeggen dat het onmogelijk is om beide te gebruiken, vooral voor iemands persoonlijke entertainment-zoals in deze video van de twee apparaten die met elkaar praten.

 

5) Julie Desk

  • prijs: Pro ($99.99 maand/per gebruiker), Manager ($149.99 maand/per gebruiker), Executive ($199.99 maand/per gebruiker)
  • vereisten: elke e-mailclient

bezoek de officiële website voor Julie desk, en je zult worden geconfronteerd met een vraag: “Wil je 1 uur terug in je werkdag?”

Um, Ja. Dat is waarvoor Julie Desk is gemaakt-om ons de talloze tijd te besparen die we hebben besteed aan het beheren van onze respectieve agenda ‘ s. En toegegeven, voor mij is dat veel.

maar te beginnen met die vraag, Julie Desk ‘ s website is een overtuigend voorbeeld van een geweldige gebruikerservaring-die hints op zijn vermogen om te werken namens, nou ja, u, de gebruiker. Neem een kijkje:

 JulieDesk.gif

Er zijn weinig dingen over Julie Desk die ons verrukken. Om te beginnen zijn er geen downloads nodig, omdat Julie-zoals ze terloops wordt genoemd-werkt met uw bestaande e-mailclient.

wanneer u zich voor het eerst aanmeldt voor de service, wordt u gevraagd naar uw vergadervoorkeuren, zoals tijdstip van de dag, locatie en vervoerswijze.

Het duurt ongeveer 24 uur voor Julie om je volledig in te schrijven voor de service, waarschijnlijk omdat er een menselijk element is-de service wordt voortdurend gecontroleerd door echte mensen om ervoor te zorgen dat er niets misgaat. Maar als je eenmaal klaar bent, begint het plezier. Elke keer dat u een e-mail ontvangt met het verzoek om een vergadering, kopieert u Julie op uw antwoord-Ze neemt het vanaf daar over.

Hier is meer over hoe het werkt:

 

Appy, Healthy, more Productive

van online menselijke interactie, tot digitale spraakherkenning, tot een virtuele vergaderplanner, deze apps dekken misschien niet alles, maar ze maken het leven zeker gemakkelijker.

natuurlijk zou het leuk zijn als er een hulpmiddel was om bijvoorbeeld het hele huis vrijwel schoon te maken. Totdat dat beschikbaar is, zijn we niet helemaal ver weg. En sommige van deze res kunnen op zijn minst informatie verschaffen over hacks voor thuisreiniging-made-easy-maar alleen als je het vraagt.

Weet je nog dat een van deze tools leek op “een ding van de toekomst”? Ze zijn hier – en we kunnen niet wachten om te zien wat er gaat gebeuren.

Wat zijn jouw favoriete apps voor persoonlijke assistent? Laat het ons weten in de comments.

Plaats een reactie