3 Redenen Waarom U Auto-Response E-Mails Zou Moeten Gebruiken

Auto-response e-mails zijn waardevolle marketingtools die kunnen worden gebruikt als bedankbriefjes, registratiebevestigingen voor evenementen en als verwijzingen naar gratis res en gearchiveerd materiaal.

maar wat zijn de tastbare marketingvoordelen van het gebruik van automatische e-mails? Hier hebben we de top drie voordelen op een rijtje gezet en geïllustreerd hoe je ze kunt maken in HubSpot:

1. Goede klantenservice

Auto-response e-mails brengen niet altijd waarde. Soms overspoelen ze je inbox met onnodige ongewenste inhoud. Maar vaak zijn ze nodig en zijn ze een goede referentie voor uw gemeenschap. Stel je voor dat iemand zich heeft aangemeld voor een webinar: ze verwachten een bevestigingsmail te ontvangen. Of als ze op zoek zijn naar toegang tot een recent gedownload eBook. Een downloadbevestigingsmail stelt hen in staat om eenvoudig in hun inbox te zoeken naar de benodigde informatie.

2. Spread the Message & vergroot uw bereik

In uw automatische reactie-en bedankberichten kunt u knoppen voor het delen van sociale media opnemen en mensen vragen uw eerste aanbieding te delen. Je kunt ook social media follow buttons toevoegen om je bereik te vergroten. Op basis van ons eigen gebruik van de knoppen voor het delen van inhoud hebben we zeker een toename gezien van het aantal tweets dat Onze aanbiedingen promoot.

3. Introduceer secundaire conversiegebeurtenissen

Als u een aanbieding hebt die is ontworpen om veel weergaven aan te trekken en niet echt goed aansluit bij uw product, wilt u misschien een secundaire aanbieding introduceren in uw e-mail met automatische reactie. U kunt bijvoorbeeld een P. S. toevoegen voor een productdemonstratie of een gratis proefperiode en zien hoe deze strategie presteert.

Hoe maak je een bedankmail in HubSpot 

als je overtuigd bent van de waarde en het potentieel van automatische replicatie e-mails, is hier hoe je het kunt doen in HubSpot.

Stap 1: Ga naar een van uw bestemmingspagina ‘ s en klik op “Formulier bewerken.”

 fomedit

 

Stap 2: Klik op” Configure form Actions “en scroll naar beneden naar de sectie genaamd” Configure Auto Response Email (optioneel).”

 configureformactions

 

Stap 3: Maak uw bericht en kies wie de afzender moet zijn. Met HubSpot kunt u HTML-code invoeren, zodat u het bericht identiek kunt maken aan uw andere e-mailcommunicatie. We raden u nog steeds aan de notitie kort en eenvoudig te houden. Zoals hierboven vermeld, overweeg om knoppen voor het delen van sociale media te gebruiken.

het eindresultaat zal er ongeveer zo uitzien:

 end result

heb je geëxperimenteerd met automatische e-mails? Deel uw feedback in de comments hieronder!

Foto credit: smemon87

Plaats een reactie