3 e-mail Outreach strategieën bewezen om bedrijven te sluiten [gratis sjablonen]

Als u worstelt om te raken van je sales target, wat zijn sommige van de dingen die je beginnen met klimmen te doen om te proberen en krijgen van een deal die door de deur?

als je net als de meeste verkopers bent, kun je proberen om leads te e-mailen die donker zijn geworden, follow-up e-mails te sturen naar kansen in de pijplijn of contact op te nemen om klanten te vragen een verwijzing te maken. In wanhoop kun je zelfs overwegen om een lijst te kopen en deze per e-mail te vernietigen op zoek naar die ene goudklompje.

voordat je dat doet (en doe dat alsjeblieft niet), laten we even een stapje terug doen en nadenken over de technieken die je gebruikt om te verkopen.

mijn gok is dat e-mail is een primaire driver van de meerderheid van uw communicatie, toch? Wist je dat meer dan 78% van de e-mails volledig genegeerd wordt? Stel je voor hoeveel deals je verliest, of nooit van de grond komt,  omdat je prospect je e-mail nooit daadwerkelijk heeft geopend. Stel je nu eens voor hoeveel geld je had kunnen verdienen als je e-mails een responspercentage van 80% hadden. Heb ik nu jouw interesse?

We weten hoe moeilijk en stressvol het kan zijn om quota te raken als uw leads niet geïnteresseerd genoeg zijn om zelfs uw e-mail te openen. We kennen echter ook een paar zeer succesvolle bedrijven die hun eigen formules hebben bedacht om verkoop-e-mails te schrijven die enorme resultaten opleveren, en we hebben 21 verkoop-e-mailsjablonen samengesteld die u kunt gebruiken in uw eigen verkoopproces.

Hier zijn drie voorbeelden:

1) het herleven van een dode Lead

Mack McGee, VP van een marketingbureau, was in staat om effectief op te volgen met een grote e-commerce lead die negen maanden donker werd. Met behulp van e-mail tracking, kon hij zien dat zijn lead zijn e-mail had heropend, inclusief zijn prijspitch. Deze follow-up e-mail sjabloon resulteerde in het sluiten van een deal van $100.000.

 email_template_1.png

2) het krijgen van een Prospect om u te vragen voor een vergadering

Caroline Ostrander, een business development rep bij HubSpot, stuurde deze e-mail naar een prospect met een nieuwe baan die indruk him zo veel hij vroeg haar voor een vergadering om meer informatie te krijgen.

 email_template_2.png

3) Verhoog conversies met 1,100%

Amanda Holmes, CEO van Chet Holmes International, een multi-miljoen dollar consulting bedrijf vroeg zich af waarom mensen niet converteren na het bekijken van een bottom-of-the-funnel webinar. Dus stuurde ze één e-mail die resulteerde in meer verkopen dan al haar andere webinars bij elkaar, met een toename van 1.100% in Conversies.

 email_template_3.png

of u nu prospecteert, opvolgt, deals sluit of het uitmaakt met een prospect, we hebben een bewezen e-mail die u kunt gebruiken om de verkoop te verbeteren en uw inkomsten te laten groeien. Stop met het verspillen van uw tijd met het schrijven en verzenden van e-mails die worden genegeerd en begin met verkopen aan mensen die bij u willen kopen.

Ontvang onze 21 beproefde e-mailsjablonen en begin ze vandaag nog te gebruiken om meer kansen te creëren en uw inkomsten te laten groeien.

Plaats een reactie