27 verkooptools om de productiviteit te verbeteren en meer Prospects te converteren

Sales tools automatiseren dag-tot-dagprocessen, verhoog de efficiëntie in alle aspecten van het verkoopproces en vereenvoudig verschillende aspecten van de dag van een verkoper om waardevolle tijd te besparen — tijd die kan worden besteed aan het concentreren op prospects en deals.

er zijn tegenwoordig tientallen soorten verkooptools beschikbaar. En binnen elk van die categorieën zijn honderden tools om uit te kiezen.

in dit bericht behandelen we het volgende:

 • wat zijn verkooptools
 • why use sales tools
 • best sales tools
 • CRM tools
 • sales automation tools
 • sales prospecting tools
 • sales management tools
 • sales forecasting and sales analysis tools
 • sales productivity tools
 • sales productivity tools
 • sales mapping tools

Contents

wat zijn sales tools?

simpel gezegd, sales tools zijn tools die sales professionals helpen en in staat stellen om het verkoopproces meer gestroomlijnd te maken en meer omzet te genereren. Deze software en applicaties automatiseren processen, verzamelen belangrijke klantgegevens en maken gegevensintegratie mogelijk. 

waarom Sales Tools gebruiken?

het is geen geheim dat alle leden van verkoopteams — van BDR tot accountmanager tot Manager — bezig zijn. Er zijn veel facetten van het verkoopproces die vaak veel tijd en handmatige inspanning vereisen. Verkooptools kunnen deze processen efficiënter en effectiever maken.

verkooptools helpen ook met het volgende:

 • productiviteit en optimalisatie
 • lead generation
 • lead tracking
 • Sales Process Automation
 • lead scoring
 • streamlining communication

best sales tools

zoals gezegd zijn er veel soorten sales tools. Dit artikel is bedoeld om richtlijnen te geven over enkele van de meest voorkomende opties.

opmerking: veel van de onderstaande tools passen in meerdere categorieën vanwege hun reeks functies en integraties.

CRM Tools

Customer relationship management (CRM) software helpt u bij het beheren van alle aspecten van uw relaties met klanten.

een CRM dient als een enkele en centrale locatie waar alle informatie en gegevens over uw klanten worden opgeslagen voor gemakkelijke toegang door iedereen in het bedrijf.

CRM ‘ s zijn belangrijk omdat ze inzicht geven in de status van al uw klantrelaties en daardoor inzicht geven in de gezondheid van uw hele bedrijf.

1. HubSpot CRM

beste tool voor: het creëren van opmerkelijke klantervaringen en het afstemmen van uw hele bedrijf op één platform dat met u meeschaalt naarmate u groeit.

unieke kenmerken: HubSpot is niet alleen een sales CRM — Het is een business platform dat is gericht op schaal met uw bedrijfterwijl de resterende gemakkelijk te gebruiken r.

verkoopteams kunnen HubSpot ‘ s CRM gebruiken als een single of truth, waar ze kunnen organiseren, e-mailen en contacten kunnen bijhouden. Voor degenen die kiezen voor Sales of Marketing Hub, kunt u tools zoals sequencing, Tk en TK gebruiken, die u blijven helpen uw CRM-contacten door de trechter te verplaatsen.

met zijn extra combinatie van ingebouwde en krachtige tools-inclusief Marketing Hub, Sales Hub, Service Hub, CMS Hub en Operations Hub — evenals rapportage en honderden beschikbare integraties, uw team kan afstemmen en prachtige klantervaringen creëren voor de hele buyer ‘ s Journey.

Pro Tip: gebruik HubSpot om een single of truth voor uw bedrijf vast te stellen als het gaat om alles wat met uw klanten te maken heeft.

2. ActiveCampaign

beste tool voor: het automatiseren van lead prioritization en contact management met behulp van een sales CRM.

unieke kenmerken: ActiveCampaign is een sales CRM voor het automatiseren van verschillende aspecten van het verkoopproces, waaronder lead prioritization, contact management en deal en pipeline monitoring.

ActiveCampaign automatiseert andere verkoopprocessen om vertegenwoordigers tijd te besparen wanneer: 

 • een lead een formulier indient, een nieuwe deal wordt gemaakt en een campagne wordt gedeeld met die lead
 • deals worden bijgewerkt en taken worden gemaakt
 • een lead moet gevoed worden.

3. EngageBay CRM

Best tool for: Automating sales pipelines and project management, aligning marketing, sales, and customer support

Unique features: engagebay is niet alleen een sales crm. Het biedt een 360-graden beeld van klanten en ervaring om bedrijven te helpen de levenslange waarde van hun klanten te verhogen. 

Enggebay is speciaal ontworpen voor kleine bedrijven en helpt u uw verkoopactiviteiten op te schalen voor een betaalbare prijs. Sales pipeline management laat verkopers sneller deals sluiten door follow-ups, voorstellen en meer te automatiseren.

4. Monday.com CRM

beste tool voor: e-mailintegratie, het bijhouden van klantgegevens en projectbeheer.

unieke kenmerken: Monday.com is zeer geschikt voor projectmanagement met borden voor het organiseren van verschillende projecten, klanten en processen; communicatie met klanten op één plaats houden met e-mailsynchronisatie, e-mailtracking, e-mailsjablonen en activiteitenbeheer; en prestatie-tracking.

Monday.com levert de tools die nodig zijn om uw gehele verkoopproces te organiseren.

5. NetHunt CRM

beste tool voor: het automatiseren van verkoopprocessen, Gmail-integratie en teamsamenwerking.

Unique features: NetHunt CRM is een krachtige CRM die leeft in uw Gmail-account. Dankzij de naadloze integratie kunt u uw bedrijf runnen vanuit het comfort van uw inbox: om automatisch nieuwe klantrecords te maken van inkomende e-mails, Klantgegevens te organiseren, rapporten te maken, verkoopprocessen te automatiseren en meer. 

met de sales automation-functie van NetHunt CRM, Workflows, kunt u het harde werk uit het harde werken halen en lead capture en leadverrijking automatiseren, leads verdelen onder verkopers, meldingen en lead nurturing. 
NetHunt CRM is gespecialiseerd in teamsamenwerking met ingebouwde vermeldingen, gedeelde databases en gedeelde communicatie om ervoor te zorgen dat iedereen op dezelfde pagina zit en werkt aan het bereiken van dezelfde doelen. 

Sales Automation Tools

Sales automation tools automatiseren verschillende delen van het verkoopproces — zoals-UPS, sales pipeline management, gepersonaliseerde communicatie, gegevensinvoer, planning en meer. Ze besparen reps tijd door overbodige processen te elimineren.

6. HubSpot Sales Hub

beste tool voor: deals sluiten, relaties met prospects versterken en uw verkooppijplijn beheren via Sales Hub.

unieke kenmerken: Sales Hub is een krachtige sales software die een flexibele en aanpasbare sales CRM, Sales engagement tools, CPQ mogelijkheden, en rapportage en analyse omvat.

Sales Hub biedt ook live chat,account-based marketing (ABM) , quote creatie en sales management playbooks (bijvoorbeeld battle cards en call scripts), evenals e-mail templates, tracking en automatisering.

Conversation intelligence haalt belangrijke details uit gesprekken met prospects voor u, terwijl call tracking helpt bij het prioriteren, plaatsen en opnemen van gesprekken.

pas Sales Hub aan op de behoeften van uw team door het te integreren met een van de meer dan 800 beschikbare apps en tools.

Pro Tip: sluit deals, versterk relaties met klanten en beheer uw pijplijn, allemaal met de CRM-aangedreven verkoopsoftware van HubSpot.

7. Postal.io

beste tool voor: automatiseren van direct mail en gifting.

unieke kenmerken: Postal.io is een geautomatiseerde direct mail en gifting software die integreert met uw marketing automatisering en sales enablement platforms om de betrokkenheid van de klant te vergroten.

Postal.io gebruikt mail en geschenken als een manier om verkopers te helpen meer waarde toe te voegen aan hun oplossingen voor prospects — en als gevolg daarvan hen te helpen meer gekwalificeerde prospects aan te trekken en meer deals te sluiten.

de tool is ook bedoeld om het verkoopproces te verbeteren door triggers toe te voegen voor gepersonaliseerde geschenken en e-mail die zijn ingesteld in sequenties die u maakt.

8. BIGContacts

Best tool for: Creating more engaging and personalized experiences by leveraging the power of automation and contact management

Unique features: BIGContacts maakt verkoopbeheer aanzienlijk eenvoudiger met leadprioritering, directe waarschuwingen, geautomatiseerde workflows en krachtige integraties. U kunt meer leads in klanten koesteren door druppelse-mailreeksen te maken met behulp van de marketingautomatiseringsmogelijkheden van deze tool.

deze CRM-tool heeft een robuuste rapportage-en analysemodule waarmee u op de hoogte blijft van uw verkoopactiviteiten en hun prestaties optimaliseert. Met de tool kunt u meer prospects omzetten in langetermijnklanten door overbodige taken te automatiseren en een persoonlijke touch toe te voegen aan elke engagement-inspanning.

Sales Enablement Tools

Sales Enablement tools zorg ervoor dat vertegenwoordigers de materialen, res, processen, informatie, technologie en gegevens hebben die ze nodig hebben om prospects succesvol te converteren en deals te sluiten.

9. Seismic

beste tool voor: het creëren van boeiende inhoud voor het hele verkoopproces en vervolgens op de juiste manier timing wanneer vertegenwoordigers die inhoud delen met prospects

unieke functies:

de tool helpt vertegenwoordigers meeslepende en boeiende inhoud te creëren voor de hele verkooptrechter — Seismic doet vervolgens aanbevelingen op basis van belangrijke inzichten die het verzamelt over wanneer vertegenwoordigers die inhoud moeten delen.

Seismic ‘ s rapportage en analyses bepalen wat uw topvertegenwoordigers goed doen en helpen uw team die kennis over de verkooporganisatie te schalen.

10. Gong Sales Enablement Software

beste tool voor: het monitoren van de effectiviteit van uw sales enablement-team, het benadrukken van best practices en het trainen van nieuwe medewerkers.

unieke kenmerken: Gong is ideaal voor datagedreven verkoopteams die op zoek zijn naar bruikbare inzichten die leiden tot groeikansen. De tool is ideaal voor het opvoeren van nieuwe verkoopmedewerkers en het helpen van vertegenwoordigers om hun prestaties te verbeteren.

Gong stelt uw sales enablement-team in staat om de effectiviteit van uw verkooptraining te beheren en te controleren, evenals best practices in het hele team te benadrukken en te schalen.

integreer Gong met HubSpot om uw gesprekken te verrijken met accountgegevens voor verbeterde inzichten.

Sales Prospecting Tools

Sales prospecting tools helpen vertegenwoordigers potentiële leads te identificeren, leads te kwalificeren, prospects te bereiken en prioriteit te geven aan hoogwaardige accounts.

11. LinkedIn Sales Navigator

beste tool voor: het identificeren van gekwalificeerde leads op LinkedIn en het personaliseren van outreach op het platform.

unieke kenmerken: LinkedIn Sales Navigator is een verkooptool die vertegenwoordigers helpt gekwalificeerde leads op het platform te identificeren en vervolgens boeiende en gepersonaliseerde outreach te creëren om die prospects te targeten.

geavanceerde lead-en bedrijfszoekmogelijkheden zorgen ervoor dat vertegenwoordigers naar de meest relevante prospects worden geleid. LinkedIn biedt ook informatie over de juiste mensen op uw specifieke doelaccounts om te bereiken.

integreer LinkedIn Sales Navigator met uw CRM om al uw prospect-en accountgegevens te loggen en af te stemmen.

12. LeadIQ

beste tool voor: vastleggen en sequencing uitgaande prospectie contactgegevens.

unieke kenmerken: LeadIQ is bedoeld voor het vastleggen en sequensen van alle contactgegevens die zijn verzameld uit uitgaande prospectie.

met LeadIQ identificeert u eerst een doelaccount en vindt u deze op LinkedIn Sales Navigator. Beperk vervolgens uw lijst met contactpersonen. LeadIQ zal die contacten onderzoeken en hun informatie voor u opslaan.

13. Vainu

 vainu hubspot

beste tool voor het identificeren van ICP-bedrijven en het opschalen van uitgaande prospectie-inspanningen.

Vainu is een verkooptool die u helpt uw uitgaande prospectie te schalen door u toegang te geven tot een database met meer dan 78 miljoen bedrijven en uitgebreide filteropties.

Vainu ‘ s gratis HubSpot-app biedt je bedrijf look-a-likes rechtstreeks in HubSpot. De HubSpot CRM-kaart van Vainu vergelijkbare bedrijven toont de bedrijven die het meest lijken op een gekozen bedrijf en bevat informatie over hen, zoals bedrijfsgrootte, beschrijving, Vainu Custom Industry en HQ-locatie.

Sales Engagement Tools

Sales engagement tools help bij het beheren van elke interactie tussen vertegenwoordigers en prospects. Dit kan interacties tussen verschillende kanalen omvatten, zoals e-mail, spraakoproep of videogesprek.

Sales engagement tools kunnen ook contactcenters, sales dialers, SMS en virtuele conferenties bieden, evenals personalisatie-en automatiseringsfuncties.

14. Dialpad

beste tool voor: bellen, conferencing en sales dialing op basis van kunstmatige intelligentie.

unieke kenmerken: DialPad is een AI-aangedreven, cloudgebaseerd communicatieplatform met mogelijkheden voor bellen, sales dialing, conferencing en contactcenter.

de sales team communication functies omvatten ook videoconferenties en SMS, zodat uw hele team kan vertrouwen op een enkele, gedeelde tool voor alle interacties met prospects.

Native CRM-integraties bestaan om contact-en gegevensinvoer te automatiseren. U kunt ook het belvolume en het sentiment bijhouden en een lijst met verkoopoproepen “hits” maken voor uw team om van te leren en te gebruiken voor coaching.

integreer HubSpot met DialPad om de telefoon van uw bedrijf te verbinden met HubSpot en de activiteit te automatiseren.

15. Troops

beste tool voor: het opzetten van inkomstencommunicatie in uw team.

unieke kenmerken: Troops is software voor inkomstencommunicatie voor verkoop, klantenwerving en klantsucces. Het verbindt al uw berichten met uw CRM, zodat contacten en communicatie worden opgeslagen op één locatie waar iedereen toegang tot heeft.

Troops controleert al uw databases en systemen van record. Vervolgens wordt uw team op de hoogte gebracht als er iets gebeurt dat mogelijk van invloed kan zijn op uw inkomsten, zodat vertegenwoordigers actie kunnen ondernemen.

integreer troepen met HubSpot om signalen te krijgen voor formulierinzendingen, prijspagina-activiteit en downloads.

Sales Management Tools

Sales management tools houd KPI ‘ s en statistieken bij die belangrijk zijn voor uw team om vertegenwoordigers en teamleads te helpen de prestaties te begrijpen en hoe u uw doelen meet.

Sales management tools kunnen overlappen in definitie met sales enablement tools omdat sales management tools ook toegang kunnen bieden tot inhoud en materialen die vertegenwoordigers nodig hebben om prospects door de reis van de koper te begeleiden.

16. Zoho Sales Management en Tracking Software

beste tool voor: stroomlijnen van het verkoopproces om verkopers te helpen effectiever te verkopen.

unieke kenmerken: Zoho Sales Management en Tracking Software is een uitgebreide sales management tool bedoeld om verkopers te helpen effectief te verkopen.

Zoho brengt al uw bedrijfsgegevens samen in één tool, zodat verkopers alle kennis en context hebben die ze nodig hebben om meer deals te sluiten.

de tool wordt geleverd met verschillende modules om het verkoopproces te stroomlijnen — voorbeelden zijn modules voor lead tracking, accountbeheer, voorraad en uw CRM.

17. Monday.com Sales Management Software

beste tool voor: het aanpassen en ondersteunen van uw verkoopproces zonder de noodzaak van code.

unieke kenmerken: Monday.com heeft een verkoop-en projectmanagementtool die volledig aanpasbaar is en alle delen van het verkoopproces kan ondersteunen, inclusief leadtracking, pipeline management, customer onboarding en het maken van rapporten.

er is geen code nodig en u kunt integreren Monday.com met alle verkoop-en zakelijke tools die uw team al gebruikt, zoals HubSpot.

u kunt ook een team kennisbank waar belangrijke onderwerpen en informatie vertegenwoordigers moeten zich bewust zijn van zijn georganiseerd in gemakkelijk toegankelijke groepen (bijvoorbeeld klantenservice, financiën, facturen). Documenten, trainingsinhoud, materialen voor verkoop enablement en meer kunnen in uw kennisbank leven.

Sales Forecasting and Sales Analysis Tools

Sales forecasting tools voorspel toekomstige verkopen en inkomsten op basis van een verscheidenheid aan intel en informatie, zoals teamprestaties, markttrends, koopprocessen en klantgedrag.

Verkoopanalysetools bieden een gedetailleerd overzicht van hoe uw verkoopteam presteert en/of hoe uw concurrenten presteren.

18. InsightSquared

beste tool voor: het beheren van revenue intelligence voor uw hele bedrijf en het integreren van die gegevens met uw CRM.

unieke kenmerken: InsightSquared is een platform voor inkomsteninformatie voor Verkoop, marketing en klantsucces. Het platform synchroniseert automatisch deal-en engagementdetails in uw CRM om het eenvoudig te maken om het verkoopproces te bekijken en te analyseren.

InsightSquared maakt gebruik van machine learning om informatie over rep-to-customer gesprekken (bijv. transcripties of gesprekstijd) te combineren met levenscyclusgegevens, zodat u beter kunt begrijpen hoe de verschillende aspecten van uw bedrijf (bijv. verkoopprognoses en product roadmaps) werken.

gebruik de functie begeleide verkoop om real-time en aanpasbare verkoopcoaching voor iedereen in uw team te automatiseren.

interactieve rapportage en AI-gestuurde prognoses zorgen ervoor dat uw verkoopinspanningen en rapporten gegevensgestuurd en nauwkeurig zijn.

integreer InsightSquared met HubSpot om nu precies te ontdekken waarom en hoe je wint.

19. Looker Sales Analytics

beste tool voor: het visualiseren van de verkoopstatistieken waar uw team om geeft in realtime en het delen van die rapporten.

unieke kenmerken: Looker is een analyseplatform dat verkoopteams voorziet van bruikbare gegevens.

de tool biedt real-time verkoopprognoses en quotabeheer — het visualiseert deze rapporten en statistieken ook in real-time voor u. Vervolgens stuurt Looker geautomatiseerde rapporten met deze gegevens naar uw team voor transparantie.

Looker integreert met een verscheidenheid aan verkoop-en zakelijke tools, zodat al uw gegevens op één plaats zijn. Deze gegevens zijn overal toegankelijk voor uw hele team dankzij het cloudgebaseerde ontwerp van Looker.

20. Crayon

beste tool voor: het verzamelen van competitive intelligence-gegevens die uw verkoop -, product-en leiderschapsteams kunnen toepassen.

unieke kenmerken: Crayon biedt markt — en competitieve intelligentietools-specifiek volgt het meer dan 100 soorten marktintelligentie om u een 360-gradenbeeld van uw concurrenten te geven (van hun website, sociale media, app, beoordelingssites en meer).

maak gevechtskaarten die je automatisch waarschuwen met nieuwe competitieve intelligentie. Analyseer vervolgens uw gevechtskaarten met de gebruiksgegevens die de tool biedt.

u kunt er ook voor kiezen om competitieve inlichtingenwaarschuwingen te ontvangen voor evenementen zoals prijsupdates of nieuw toegevoegde beoordelingen om in de gaten te houden wat uw concurrenten van plan zijn en wat goed voor hen werkt.

integreer HubSpot met Crayon om meer competitieve deals te winnen met dynamische en meetbare gevechtskaarten.

Sales Productivity Tools

Sales productivity tools zijn tools die de dagelijkse activiteiten van leden van het verkoopteam ondersteunen, zoals het plaatsen van oproepen, het plannen van vergaderingen, het verzenden van vervolgberichten, het beheren van documenten en voorstellen en het vastleggen van details van alle gesprekken en interacties.met vooruitzichten.

21. FastSpring

beste tool voor: het maken van interactieve verkoopcitaten om prijsgesprekken te vereenvoudigen.

unieke kenmerken: FastSpring Interactive Quotes (IQ) maakt het gemakkelijk om gepersonaliseerde, interactieve offertes te maken die prospects in staat stellen te kiezen wat ze willen — en vervolgens rechtstreeks vanuit de offerte accepteren, ondertekenen en betalen. Dit elimineert de noodzaak van heen en weer gesprekken, het versnellen van uw deals direct te sluiten. 

in tegenstelling tot traditionele voorstellen, spreadsheets en diadecks, verbindt IQ uw prijzen, offertes, elektronische handtekeningen en betalingen allemaal op één plaats, waardoor de wrijving van de verkoopstroom wordt verminderd en de winstcijfers worden verhoogd. 

IQ ‘ s real-time analytics laat je ook precies weten hoe prospects omgaan met prijzen en welke pakketten ze onderzoeken – voor efficiëntere follow-ups en waardevolle deal-inzichten. 

integreer FastSpring IQ met HubSpot, zodat u uw Deals en offertes op één plek kunt volgen.

22. PandaDoc

beste tool voor: het automatiseren van de processen voor het maken, ondertekenen en goedkeuren van veilige verkoopdocumenten.

unieke kenmerken: PandaDoc is een voorstel -, contract-en documentoplossing die helptu maakt, volgt, keurt en ondertekent elektronisch verkoopdocumenten (Plus marketing, revenue ops en klantsucces).

de software is bedoeld om te helpen bij het maken van voorstellen, interactieve offertes, contracten en elektronische handtekeningen, evenals het verzamelen van betalingen.

er zijn sjablonen die u kunt aanpassen, markeren, opslaan en hergebruiken. Nadat u uw documenten hebt gedeeld, bekijkt u de real-time analyses van PandaDoc voor details over wanneer uw document is geopend, hoe lang het is bekeken en wanneer de ontvanger het document heeft voltooid.

integreer PandaDoc met HubSpot om verkoopvoorstellen en contracten van HubSpot te maken, te volgen en te ondertekenen.

23. Proposify

beste tool voor: het creëren van gepersonaliseerde en branded sales voorstellen.

unieke kenmerken: Proposify is een tool voor het maken van voorstellen, overeenkomsten en contracten — het helpt u ervoor te zorgen dat uw berichten, prijzen en workflows consistent en on-brand zijn.

Proposify heeft ook een bibliotheek met sjablonen om het proces van het maken van voorstellen, inhoud en beeldbibliotheken te versnellen.

de tool geeft inzicht in hoe prospects tijd doorbrengen met uw voorstellen, sectie voor sectie.

24. Qwilr

beste tool voor: het ontwerpen en maken van B2B verkoopvoorstellen, offertes en documenten.

unieke kenmerken: Qwilr helpt B2B-verkoopteams bij het maken van op maat gemaakte voorstellen, offertes, klantupdates en andere documenten, allemaal met een mobielvriendelijk ontwerp.

er bestaan verschillende vooraf gebouwde sjablonen en een eenvoudig te gebruiken documentbouwer, zodat u nooit de hulp van een ontwerper hoeft in te schakelen bij het maken van voorstellen en offertes.

geef prospects interactieve quotes zodat ze een pakket kunnen kiezen op hun tijd, zonder heen en weer te hoeven gaan met een vertegenwoordiger.

de analyses van Qwilr vertellen u hoe prospects met uw documenten werken, inclusief wanneer ze uw documenten bekijken en accepteren en hoeveel tijd ze erin doorbrengen.

integreer HubSpot met Qwilr om mooie en interactieve voorstellen en offertes van HubSpot te maken.

25. Calendly

beste tool voor: het plannen van afspraken en verkoopgesprekken en het automatisch synchroniseren van agenda ‘ s.

unieke kenmerken: Calendy is een online afspraak-en planningssoftware.

vertegenwoordigers vertellen Calendy wat hun beschikbaarheid is en delen een link met prospects via website of e — mail-ongeacht het tijdstip dat een prospect selecteert, verschijnt vervolgens op de agenda van de vertegenwoordiger, waardoor heen en weer niet nodig is.

de software ondersteunt alle soorten vergaderplanning, waaronder een-op-een, groeps-en round-robin. U kunt de tool ook integreren met uw andere agenda-software zoals Google, Outlook of iCloud, zodat alle schema ‘ s up-to-date en nauwkeurig zijn.

met Calendy zijn Kalenders altijd op de hoogte van tijdzones. De tool maakt ook buffers tussen uw vergaderingen, zodat u altijd tijd hebt om notities van uw laatste vergadering te organiseren en u voor te bereiden op de volgende.

integreer Calendly met HubSpot om deals te sluiten en leads te benaderen door gebruik te maken van geautomatiseerde planning.

Sales Mapping Tools

Sales en account mapping tools vertegenwoordigen visueel datapunten en de relaties daartussen.

sales mapping tools visualiseren prospects, klanten en verkoopgebieden, terwijl account mapping tools de mensen visualiseren die bij een specifiek account werken.

deze informatie geeft inzicht in specifieke gebieden die goed presteren of aandacht nodig hebben, evenals wie de belangrijkste spelers zijn bij een doelaccount.

26. GeoMapper

beste tool voor: geografisch in kaart brengen, identificeren en lokaliseren van zakelijke kansen en gekwalificeerde leads.

unieke kenmerken: GeoMapper is een tool voor geografische kaarten die u kunt gebruiken vanuit HubSpot-het helpt u zakenreizen te plannen, het aanwezigheidspercentage bij evenementen te verhogen en geo — marketingcampagnes te beheren.

Identificeer potentiële zakelijke kansen rond huidige klanten en prospects. En aangezien GeoMapper integreert met HubSpot, kunt u uw CRM-eigenschappen gebruiken om contacten en kansen geografisch te lokaliseren.

integreer GeoMapper met HubSpot om uw bedrijven en contacten in kaart te brengen zonder HubSpot te verlaten.

27. OrgChartHub

beste tool voor: het maken van organigrammen voor uw HubSpot-gegevens en het in kaart brengen van sales persona-relaties.

unieke functies: OrgChartHub is een hulpmiddel voor het bouwen en opslaan van organigrammen en het in kaart brengen van sales persona-relaties allemaal vanHubSpot . De organigrammen bieden een visueel inzicht in de belanghebbenden van een account en de relaties tussen hen.

voeg sales persona ‘ s toe aan uw organigrammen als een manier om het risiconiveau van elke deal weer te geven. Vermeld op elk van de contactkaarten van uw organigram de contacteigenschappen die het belangrijkst zijn voor uw team.

integreer OrgChartHub met HubSpot om organigrammen van klanten te bouwen en op te slaan zonder HubSpot te verlaten.

Grow Better With Sales Tools

er zijn tegenwoordig veel verkooptools beschikbaar — bepaal in welk gebied(en) van het verkoopproces u de meeste ondersteuning nodig hebt en overweeg de aangeboden functies, integraties en prijzen. Ga dan aan de slag met uw nieuwe verkooptool!

Plaats een reactie