21 SEO mythen om achter te laten in 2021 [Gratis Ebook]

zoekmachine optimalisatie (SEO) is een evoluerende wetenschap. Hoewel sommige van de kernprincipes misschien voor altijd blijven bestaan, zijn de meer genuanceerde delen ervan onderhevig aan voortdurende verandering. Als gevolg hiervan zijn veel van de “bewezen” tactieken die mensen in het verleden hebben gebruikt-keyword stuffing, link schema ‘ s, enzovoort-nu het spul van legende.

in onze nieuwe gids, 21 SEO Myths to Leave Behind in 2021, bekijken we enkele van de SEO-trends die uw strategie tot 2021 moeten blijven leiden, terwijl we ook benadrukken hoe de praktijk in de loop van 2020 is veranderd.

Hier zijn twee mythen om je een idee te geven van wat je dit jaar kunt verwachten in de wereld van organische groei:

mythe: ‘Keyword optimalisatie is de sleutel tot SEO.’

niet meer. Vandaag helpt een nieuw artificial intelligence (AI) – systeem genaamd RankBrain Google de relaties tussen onderwerpen en zoektermen te begrijpen. Wat betekent dit voor jou? Het is tijd om de exacte zoekwoordmatches terug te bellen-uw inhoud kan de verkeerde doelgroep raken.

mythe: ‘lokale SEO doet er niet meer toe.’

Ik laat dit hier achter:

“als je een lokaal bedrijf bent, is het hebben van een website niet genoeg om goed te scoren in de lokale zoekresultaten van Google”, zegt Kristopher Jones van het SEO-bureau. LSEO.com als je goed wilt scoren, moet je een Google+ bedrijfspagina ontgrendelen, verifiëren en optimaliseren.”

hij heeft gelijk. Lokale SEO kan vandaag de dag niet belangrijker zijn, en groeiende bedrijven verpletteren het consequent onder lokale zoekopdrachten. In feite worden nationale of wereldwijde bedrijven geadviseerd om weg te blijven van lokale zoektermen omdat ze geen kans maken tegen lokale Google+ bedrijfspagina ‘ s.

tenzij uw organisatie profiteert van een toegewijde SEO-marketingspecialist die dag in dag uit aan deze dingen kan werken, kan het een strijd zijn om op de hoogte te blijven van de nieuwste veranderingen in de wereld van SEO. Maar uiteindelijk kan het aanpassen van uw strategie op basis van updates van het algoritme voor het rangschikken van zoekresultaten of veranderingen in de manier waarop zoekresultaten visueel worden weergegeven, ongelooflijk veel impact hebben op bedrijfsresultaten.

bekijk de SEO Myths whitepaper   om meer te weten te komen over welke veranderingen u moet aanbrengen met uw SEO-strategie.

Plaats een reactie