15 Apps Die U Zullen Helpen Betere Prospectie-E-Mails Te Schrijven

e-mails.

Love ‘em or hate ‘em, e-mails zijn een cruciaal hulpmiddel om te communiceren in het bedrijfsleven. Naast algemene e-mailcommunicatie is het verzenden van effectieve prospectie e-mails een vaardigheid op zich en kan het uw vermogen om uw verkoopdoelen te bereiken maken of breken.

gelukkig hoef je het niet alleen te doen. Er is een hele wereld aan e-mailtools, apps en extensies die het voor u gemakkelijker maken om uw prospectie-e-mails te verbeteren. Bekijk deze verzameling apps om vandaag nog betere e-mails te schrijven.

beste Apps voor e-mail prospectie

1. HubSpot Email Templates Builder

Ontgrendel de tools die u nodig hebt om beter en sneller via e-mail te verkopen met deze robuuste bibliotheek met sjablonen voor elke stap van het verkoopproces. Als je merkt dat je repetitieve e-mails verzendt, kan deze gratis e-mailsjablonen bouwer je helpen om snel effectieve e-mails op te stellen, te optimaliseren en te delen. U hebt ook de mogelijkheid om eenvoudig sjablonen met uw team te delen om de workflow van uw organisatie te stroomlijnen.

2. Crystal

Image

Iedereen communiceert anders; belangrijker nog, iedereen vindt het leuk om anders aangesproken te worden. Crystal is een Gmail-extensie die professionals wil helpen ” met empathie te communiceren.  “

De app biedt” persoonlijkheidsprofielen “voor mensen met wie je correspondeert, waaronder tonale suggesties zoals” blijf bij het grote plaatje “en” Project durf en vertrouwen”; schrijftips zoals” Schrijf met korte informele taal “en” gebruik gegevens om een punt te bewijzen”; en persoonlijkheidskenmerken.

Daarnaast biedt Crystal real-time feedback op maat van uw ontvanger en biedt korte samenvattingen voor alle deelnemers in komende vergaderingen. Met name verkopers kunnen profiteren van de functie “relaties”, die voorspelt hoe u en uw prospect kunnen samenwerken, en communicatietips om de relatie productief te houden.

3. Detective by Charlie App

Image

een andere app voor relatiebeheer, Detective by Charlie, stuurt verkopers informatieve profielen van hun prospects voordat ze elkaar ontmoeten. Deze profielen bevatten een korte biografie van uw prospect, links naar sociale profielen, recente nieuwsartikelen waarin uw prospect wordt genoemd, uw gedeelde interesses en hobby ‘ s, gemeenschappelijke connecties en sociale updates.

Detective is handig voor elke vertegenwoordiger die snel een goede verstandhouding wil opbouwen, maar vooral handig voor verkopers met een groot volume of mensen die met meerdere partijen werken. In feite heeft het verkoopteam van HighGround duizenden uren onderzoek bespaard sinds het aannemen van het Detectiveplatform.

4. Hemingway Editor

 hemingway-app.png

Image

Hemingway Editor is een gratis online tool die leesbaarheid en correctheid benadrukt. Plak elke e-mail in de lezer en het zal zinnen markeren die moeilijk te lezen zijn, passieve stem, bijwoorden en overdreven ingewikkelde zinnen. Hemingway geeft ook leesbaarheidsbeoordelingen per klasniveau. Om suggesties in realtime te krijgen, schakelt u over naar de “schrijf”-modus en stelt u uw e-mails samen in de editor.

5. Just Not Sorry

De Just Not Sorry Google Chrome extensie zal je schrijven versterken en zwakke woorden en zinnen zoals “ik denk” en “Sorry” verwijderen.”

de extensie markeert zwakke woorden in uw e-mails in het” Compose “- venster:

 gewoon-niet-sorry-voor.png

Image

zweven over onderstreepte zinnen onthult citaten die uitleggen waarom je de zin moet vermijden. Niet alleen zal je schrijven beknopter zijn, maar je zult ook zelfverzekerder klinken.

 gewoon-niet-sorry-hover.png

6. Sortd voor Gmail

Sortd kunt u uw postvak IN organiseren in drag-and-drop lijsten zoals Trello, maar voor uw e-mail.

nadat u een e-mail hebt gelezen, beslist u in welke categorie deze hoort (misschien ‘prospectie’, ‘Kwalificatie’, ‘voorstel’ of ‘verbintenis’) en plaatst u deze daar in twee klikken.

Image

u kunt ook notities in uw inbox bewaren. U kunt bijvoorbeeld enkele gedachten noteren tijdens uw gesprek met John Doe in Sortd ‘ s zijbalk “sandbox.”Zodra je die notities hebt opgeslagen, verschijnen ze elke keer als je naar John’ s contactrecord kijkt.

Sortd laat je ook prospectlijsten en updates delen met je teamleden, waardoor het nog eenvoudiger wordt om samen te werken.

7. Shift

Image

overgang tussen mijn werk, persoonlijke en ongewenste e-mails is op zijn best tijdrovend en in het slechtste geval hoofdpijn veroorzakend.

Shift maakt deze schakelaars naadloos. Hiermee kunt u met slechts één klik over al uw accounts gaan, inclusief uw inbox, Google Agenda en Google Drive. Yep, je leest het goed.

ook cool: met de app kun je je meldingen aanpassen en automatisch dempen terwijl je in vergaderingen bent.

8. Clearbit

Image

ooit gewenst dat je iemands e-mailadres kon opzoeken vanuit je Gmail-inbox? Nou, dat kan met Clearbit ‘ s Chrome plugin.

Clearbit heeft een uitgebreide database met e-mailadressen voor verschillende bedrijven. Met de Chrome-plug-in kunt u eenvoudig zoeken naar de functietitel, het e-mailadres, sociale profielen en meer van uw prospect zonder Gmail te verlaten.

de bovenstaande tools bieden alles wat u nodig hebt om uw inbox effectief te beheren en sterkere e-mails te schrijven. Als u op zoek bent naar tools om uw prospectie-inspanningen te ondersteunen, bekijk dan de roundup hieronder.

9. MailShake

 mailshake homepage

Image

Mailshake is een van de toonaangevende e-mail outreach tools voor marketeers en sales professionals. De software integreert met Gmail, Outlook en andere populaire e-mailservices en helpt u bij het bijhouden en beheren van elke fase van het outreachproces.

u maakt een campagne, voegt de prospects toe die u wilt e-mailen, voert vervolgens de kopie in voor uw e-mailsjablonen en ontwerpt de reeks outreach. Elke sjabloon kan worden gepersonaliseerd door gegevens zoals de naam van de persoon in te voeren en de sjablonen te splitsen om degene te gebruiken die de hoogste conversies krijgt. Mailshake heeft zojuist een nieuwe AI writing tool-functie uitgebracht waarmee u snel effectieve outreach-sjablonen kunt maken.

beste Apps voor e-mail prospectie

1. Outreach.io

Image

Outreach is een samenwerkingsplatform voor verkoopbetrokkenheid dat prospectie en verkoop stroomlijnt voor verkoopteams van elke omvang. Deze tool biedt een reeks workflows, waaronder sequenties en sjablonen om prospectie op schaal te ondersteunen.

Outreach biedt ook geavanceerde analyses waarmee teams relevante gegevens kunnen gebruiken om winnende berichten en activiteiten te maken tijdens de prospectiefase en daarna.

2. SalesLoft

Image

SalesLoft biedt een Prospect pakket dat perfect is voor teams die meer leads willen genereren. Met SalesLoft Prospect hebben vertegenwoordigers toegang tot een reeks tools waarmee ze in minder tijd gepersonaliseerde prospectie-ervaringen kunnen creëren.

gebruikers kunnen prospectie-e-mails maken, vergaderingen boeken en analyses beoordelen vanuit de tool die rechtstreeks synchroniseert met hun CRM.

3. Prospect.io

Image

Prospect.io biedt verkoopteams alles wat ze nodig hebben om de productiviteit voor outreach-activiteiten te verhogen. Opmerkelijke functies zijn onder meer het opbouwen van contactlijsten, e-mailfinder en verifier, uitgaande druppelcampagnes om prospects betrokken te houden en tweerichtings CRM-gegevenssynchronisatie.

in wezen kunnen vertegenwoordigers Prospect.io aan, contact en follow-up met prospects vanuit één eenvoudig te gebruiken tool.

4. Yesware

Image

heb je ooit een solide prospectie-e-mail gestuurd of belangrijke informatie aan een e-mail gehecht om alleen maar te worden ghosted zonder antwoord? Het overkomt de besten van ons. Met Yesware kunnen vertegenwoordigers e-mailtracking-technologie gebruiken om te zien of en wanneer prospects hun e-mails hebben geopend, op links hebben geklikt en bijlagen hebben bekeken.

Yesware biedt waardevolle inzichten in welke e-mails het beste presteren bij uw prospects, zodat u uw outreachstrategie kunt perfectioneren.

5. GMass

Image

GMass is een mail merge tool speciaal voor Gmail. Met GMass kunnen gebruikers koude e-mails en sequenties maken om het prospectieproces te begeleiden. Opmerkelijke functies zijn automatische follow-ups en de mogelijkheid om bulk e-mails te verzenden vanuit Google Sheets-gegevens.

6. Lemlist

Image

Lemlist is een e-mail tool die indrukwekkende personalisatie van uitgaande e-mails biedt. Binnen Lemlist kunnen gebruikers aangepaste introducties en CTA ‘ s maken, relevante afbeeldingen insluiten en vervolgsequenties maken die voor de eindgebruiker natuurlijk en conversatief aanvoelen.

deze tool integreert naadloos met uw e-mailprovider en CRM voor betrouwbare deliverability van uw prospectie-e-mails.

kiezen in uw prospectieproces met de juiste res kan een betekenisvol verschil maken in uw winst.

Plaats een reactie