12 softwaretools voor klantenservice om uw bedrijf in 2021 te laten groeien

als je klanten hebt, moet je met ze praten. Maar hoe je met ze praat, kan je bedrijf maken of breken. Als u loyale klanten wilt creëren, moet u snelle, gepersonaliseerde ervaringen bieden, zelfs als uw klantenbestand groeit.

volgens recent onderzoek verwacht 83% van de klanten onmiddellijke betrokkenheid wanneer ze contact opnemen met een bedrijf, en 80% van de klanten heeft meer kans om een aankoop te doen wanneer hun ervaring is afgestemd op hun behoeften.

Customer Service engagement software kan u helpen deze doelen te bereiken.

Wat is customer service engagement software?

Customer Service engagement software is een tool die je helpt contact te maken met je publiek door berichten te organiseren, repetitieve taken te automatiseren en interacties te personaliseren.

deze platforms bevatten vaak verschillende tools zoals een helpdesk, live chat-widgets, monitoring van sociale media en e-mailmarketingtools. Samen helpen deze tools bedrijven betekenisvolle relaties met hun klanten te ontwikkelen, wat resulteert in een efficiënte en effectieve klantenservice en klantloyaliteit op lange termijn.

de beste Customer Service Engagement Platforms om te overwegen

 1. HubSpot Service Hub
 2. Intercom
 3. Freshdesk
 4. Front
 5. HelpCrunch
 6. Drift
 7. Sprinklr
 8. LiveAgent
 9. Acquire
 10. > kustomer
 11. graag

1. Hubspot Service Hub

gebouwd met behulp van HubSpot CRM als backbone, is HubSpot Service Hub ontworpen om al uw klantinteracties samen te brengen op één plek voor gepersonaliseerde klantenservice. Klantgegevens voeden elke automatisering en elk gesprek, dus frontlinieteams moeten de volledige context van de geschiedenis van hun klant hebben om elke keer een gepersonaliseerde ervaring te bieden.

HubSpot Service Hub screenshot

Price

HubSpot ‘ s Customer Service engagement software, inclusief live chat, ticketing en selfservice is gratis te gebruiken, voor altijd. Voor extra automatiseringsfunctionaliteit kunnen teams upgraden naar de Premium-edities van HubSpot Service Hubs, vanaf $50/agent/maand.

2. Intercom

het origineel. Intercom was een van de eerste moderne tools voor klantbetrokkenheid die de overgang naar conversatieve klantenservice begon. Bied producttours aan, betrek gebruikers op kritieke momenten en bied ondersteuning bij elke stap van de weg met de live chat-widget en het e-mailmarketingplatform van Intercom.

Plus, Intercom  integreert met HubSpot-meer informatie hier.

 Intercom screenshot

Price

Intercom vermeldt geen prijzen op hun website of biedt deze aan populaire beoordelingssites. Rapporten tonen echter aan dat plannen beginnen bij $39/maand voor zeer kleine bedrijven tot $999/maand. Neem contact op met Intercom voor prijzen voor uw specifieke vereisten.

3. Freshdesk

Freshdesk is een omnichannel klantenservice software gebouwd voor samenwerking met andere teams. Freshdesk biedt live chat, e-mail, selfserviceportals en meer en maakt deel uit van het freshworks-ecosysteem dat alle klantcommunicatie op één plek samenbrengt.

Freshdesk screenshot

Price

Freshdesk ‘s” Sprout ” plan biedt onbeperkte agenten, e-mail en sociale ticketing, en een gehoste Kennisbank gratis. Betaalde plannen beginnen bij $15/agent/maand wanneer ze jaarlijks worden gefactureerd. Voor functies op bedrijfsniveau, waaronder Freddy De Freshworks-bot, kosten plannen $99/agent/maand.

4. Zendesk

Zendesk biedt geavanceerde customer engagement software die is gebouwd rond de customer journey. Met behulp van hun diepgaande analyse-en insights-engine kunnen teams vanaf het eerste contact een naadloze klantervaring creëren.

Zendesk screenshot

Prijs

Voor Zendesk is fundamenteel voor de ondersteuning van software met inbegrip van basis-ticketing functionaliteit, plannen die beginnen bij $19/agent/maand. Verwacht voor de volledige softwaresuite voor klantbetrokkenheid tussen $49/agent/maand en $99/agent/maand te betalen, afhankelijk van welke functies uw team nodig heeft.

5. Front

Front is een gedeelde inbox die je e-mails, apps en teamgenoten samenbrengt in één weergave. Werk naadloos samen met behulp van samenwerkingstools en automatisering die uw hele team de kracht geven om de klantervaring te verbeteren.

Front screenshot

Prijs

De Starter plan zal uw team weer $19/seat/maand voor maximaal 10 personen. Voor grotere teams, of als je meer geavanceerde automatisering of integraties nodig hebt, heb je de Prime ($49/seat/maand) of Enterprise ($99/seat/maand) nodig.

6. Helpcrunch

gebouwd rond een boeiende live chat-ervaring, helpt HelpCrunch teams om contact te maken met bezoekers van hun website en de juiste boodschap op het juiste moment te leveren. Van onboarding tot verkoop tot ondersteuning, HelpCrunch ‘ s omnichannel customer engagement-software helpt u uw hele publiek te automatiseren en te betrekken.

HelpCrunch screenshot

Prijs

HelpCrunch begint bij $12/team/maand voor hun Starter plan alleen het live chatten en een beperkt aantal geautomatiseerde berichten. Voor e-mailmogelijkheden en onbeperkte berichten, bekijk hun Premium-abonnement op $39/teamlid/maand.

7. Drift

Drift is gepositioneerd als een omzetversneller en is afgestemd op de behoeften van verkoop-en marketingteams die leads en websitebezoekers willen betrekken. Met behulp van hun live chatplatform kunnen verkoopteams ai-chatbots inzetten die klanten helpen antwoorden op hun vragen te krijgen, vergaderingen op geschikte tijden te boeken en gekwalificeerd te worden.

Drift screenshot

Price

Drift vermeldt hun prijzen niet op hun website, maar sommige sites melden dat het instapplan $40/maand kost, met een extra $20/maand voor elke chatstoel, terwijl een hoger plan met extra automatiseringsfuncties u ongeveer $1.500/maand kost met een extra $80/chatstoel/maand.

Drift biedt ook een gratis abonnement met de basis chatwidget en een Opstartplan dat grote kortingen biedt op hun andere plannen, als u aan de vereisten voldoet. Neem contact op met Drift voor up-to-date prijzen voor de behoeften van uw bedrijf.

8. Sprinklr

Sprinklr biedt een compleet, uniform front-office engagement platform voor de onderneming. Sprinklr ondersteunt tientallen kanalen en honderden andere tools, forums en beoordelingssites en zorgt ervoor dat uw team nooit een bericht mist. Met geavanceerde AI-en insight-functionaliteit kunt u Voice of Customer-gegevens op grote schaal interpreteren en erop reageren.

Sprinklr screenshot

Price

prijzen zijn alleen beschikbaar op aanvraag. Neem Contact op met Sprinklr voor meer informatie en een demo.

9. LiveAgent is helpdesksoftware die zich aanpast aan de behoeften van uw bedrijf – of u nu klanten wilt ondersteunen, websitebezoekers wilt betrekken of een kennisbank wilt aanbieden, LiveAgent heeft u gedekt. Het eenvoudige, multi-channel platform van LiveAgent maakt het gemakkelijk om klanten te betrekken en een geweldige ervaring te bieden.

liveagent screenshot

Price

LiveAgent biedt een gratis forever-abonnement met eenvoudige chat-en ticketfunctionaliteit. Voor hun all-inclusive plan betaalt u een zeer redelijke $39/agent/maand

10. Acquire

Communiceer met uw klanten op de kanalen die ze willen met behulp van de chat -, video-en co-browsing-tools van Acquire. Acquire biedt een conversationele klantervaring door continuïteit tussen kanalen en verschillende berichten te waarborgen. Versterk uw gesprekken met effectieve AI en bots en verbeter uw processen met het inzichtelijke metrics-dashboard van Acquire.

screenshot verwerven

Price

prijzen zijn alleen beschikbaar op aanvraag. Neem Contact op met hun verkoopteam voor meer informatie.

11. Kustomer

Kustomer is een CRM-aangedreven klantenserviceplatform dat agenten helpt gepersonaliseerde ervaringen te bieden via chat, e-mail en meer. Ondersteund door AI-assistenten hebben agenten volledige context in de geschiedenis van de klanten en worden gesprekken automatisch doorgestuurd naar de juiste inbox of persoon.

kustomer screenshot

Price

Kustomer begint bij $89/agent/maand voor hun Enterprise product. Kustomer IQ (hun AI add-on voor klantenservice) kost een extra $20/gebruiker/maand, of is beschikbaar per gebruik. Het ultieme plan kost je $139/agent/maand.

12. Graag

Organiseer uw klantenservicegesprekken in één doorlopende tijdlijn, zodat agenten eenvoudig de geschiedenis kunnen bekijken en persoonlijke service kunnen bieden, ongeacht de kanalen die uw klanten kiezen om te gebruiken. Happily is ontworpen om organisaties te helpen bij het efficiënt leveren van “radicaal gepersonaliseerde” diensten.

Graag screenshot

Prijs

Graag breekt prijzen naar beneden in bestuurs -, taak-en klantgerichte gebruikers. Admin-seats zijn gratis, taakgebaseerde seats zijn $38/gebruiker/maand en klantgerichte seats zijn $150/gebruiker/maand, waarbij alle kanalen, inclusief spraak, in die prijs zijn inbegrepen.

de beste customer Engagement Software voor uw bedrijf

Er zijn veel verschillende platforms beschikbaar om u te helpen met uw klanten. Het kiezen van degene die het beste werkt voor uw bedrijf vereist inzicht in uw behoeften, budget en klanten. Hieronder hebben we een paar opties geselecteerd die het meest geschikt zijn voor bepaalde use cases.

beste gratis customer Engagement Software: HubSpot

HubSpot biedt gratis customer engagement software die flexibel en krachtig is. Gebaseerd op een altijd gratis CRM, omvatten de klantenservicetools van HubSpot live chat, selfservice en inzichtelijke rapporten die u helpen uw klantenservice-ervaring te verbeteren. Het beste van alles is dat het gratis te gebruiken is en dat er geen creditcard nodig is.

Small Business: LiveAgent

als je een klein bedrijf bent, wil je waarschijnlijk snel aan de slag. LiveAgent is eenvoudige en betaalbare software die alles doet wat je nodig hebt. Begin met het instellen van uw chatwidget en inbox om het gemakkelijk te maken voor klanten om contact met u op te nemen. Maak aanwijzingen om klanten proactief te vragen of ze hulp nodig hebben op kritieke websites zoals uw prijspagina of retourbeleid.

E-Commerce: Kustomer

wanneer u de klantenservice voor e-commerce beheert, moet u uw platforms kunnen integreren om de voorraad te controleren, terugbetalingen te starten en leveringsgegevens te bevestigen. Bovendien zullen uw klanten waarschijnlijk met u praten via sociale media, dus u zou die sites ook moeten kunnen controleren. Kustomer brengt al uw systemen samen, zodat u uw klanten een gepersonaliseerde ervaring kunt bieden.

beste Intercom alternatief: HelpCrunch

Als u op zoek bent naar software voor klantbetrokkenheid, maar vindt dat Intercom te duur is of extra functies heeft die u niet nodig hebt, is HelpCrunch een geweldig alternatief. Het is redelijk geprijsd, biedt intuïtieve chatfunctionaliteit en u kunt uw gebruikers segmenteren voor gerichte berichten.

Betrek uw klanten met de juiste Tools

Customer engagement is cruciaal voor het succes van uw bedrijf, maar u kunt het niet alleen. Kies een software voor klantenservice die u helpt uitstekende klantenservice te bieden in al uw contactkanalen. Met de juiste tools blijft uw bedrijf floreren.

 

Plaats een reactie