10 tweetable citaten van #Inbound14 Verkoopsprekers

nu wil ik je zomerse vrolijkheid niet verstoren (zoals we in Boston weten, is het genieten van de zon terwijl het buiten is de sleutel om de beruchte wrede winter door te komen), maar de herfst zal hier zijn voordat je het Weet. 

maar ik ben eigenlijk opgewonden voor de komst van de koelere maanden voor wat misschien het eerste jaar ooit is.want met September comes INBOUND, HubSpot ‘ s gerenommeerde sales en marketing conferentie die, voor een sales geek als ik, is praktisch een vakantie.

het evenement zal verkopers en marketeers van over de hele wereld verzamelen voor vier kennisvolle en leuke dagen (was het je opgevallen dat er net een optreden van Janelle Monáe was aangekondigd?).deelnemers hebben ook toegang tot enkele van de belangrijkste experts en thought leaders van Sales die zullen spreken over onderwerpen van social selling, tot inbound sales, tot verkooptrends en de toekomst van de industrie.

wil je een sneak peak van wat je zou kunnen horen? We hebben 10 tot nadenken stemmende citaten samengesteld van enkele van de meest verwachte verkooppresentatoren van INBOUND. 

1) ” Hoe we verkopen is belangrijker dan wat we verkopen.Jill Konrath, voorzitter, Jill Konrath Inc. (Tweet dit citaat)

2) ” een snelle maar onvolledige reactie op de vraag van een klant is hetzelfde als helemaal geen antwoord.Andy Paul, oprichter van Zero-Time Selling, Inc. (Tweet deze Quote)

3) “ABC = altijd verbinden. Uw netwerk is uw nettowaarde.”

Jill Rowley, oprichter en Chief Evangelist, Jill Rowley LLC (Tweet dit citaat)

4) “niemand geeft om uw producten, behalve u.”

David Meerman Scott, Marketing en Sales Strategist, Freshspot Marketing LLC (Tweet deze Quote)

5) “Expertise is de enige geldige basis om ons te onderscheiden van de concurrentie. Geen persoonlijkheid. Geen proces. Niet de prijs.”

Blair Enns, President, Win zonder te werpen (Tweet dit citaat)

6) “Inside sales is een beweging die niet genegeerd kan worden.”

Steve Richard, mede-oprichter, VorsightBP  (Tweet dit citaat)

7)  ”vergeet nooit dat je potentiële klant je niets verschuldigd is.”

Matt Sunshine, Executive Vice President, het Center for Sales Strategy  (Tweet dit citaat)

8)  ”goede verkopers worden niet geboren. Ze zijn getraind.Dave Kurlan, CEO, Objective Management Group, Inc.  (Tweet dit citaat)

9)  ”weinig verkopers zien het schrijven van inhoud als een goed gebruik van hun tijd, maar het is een vaardigheid die de succesvolle verkoper van vandaag heeft omarmd.”

John Jantsch, oprichter, Duct Tape Marketing   (Tweet dit citaat)

10)  ” de grootste fout die verkopers Maken is   naar binnen gaan versus naar buiten gaan.”

Greg Alexander, CEO, Sales Benchmark Index (Tweet deze Quote) 

als je je inkomende tickets nog niet hebt gekregen, kun je hier meer over de conferentie te weten komen. Ik hoop je daar te zien!

Plaats een reactie